Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mi a véleményetek erről?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek erről?

Figyelt kérdés

Ez is pont úgy fog kezdődni, ahogy a legtöbb ilyen jellegű kérdés szokott.

Van egy lány az osztályban aki nagyon tetszik nekem. Már harmadik éve osztálytársam, de idén kezdtünk egy kicsit jóba lenni. Jelenleg is jóba vagyok vele, elég sokat ülök mellette órákon. Tudom azt is hogy nincs pasija, de szeretne. Az a bajom, hogy nem merem neki megmondani, hogy szeretem. Nem tudom hogy hogyan reagálná le, azt semmiképp se akarom hogy ha nem jönne össze, hogy még két éven át ezzel a tudattal nézzek rá. Szerintetek mit csináljak? Egy ötletem van, szerintetek ez jó ötlet?: A lány egy barátnőjével is nagyon jóba vagyok. Arra gondoltam hogy esetleg őt megkérdezném erről. Nem fog hülyének nézni?

17/f

2015. okt. 16. 06:47
 1/4 anonim ***** válasza:
Detto ugyan ez csak en picit elbasztam es egy bizalmassal tobbem lett:D Igazabol siman elhivod barhova ha jon valszeg erdekled ha nem er ra vagy ilyen hulye urugyek akkor megkerdezed masik alkalommal is ha megint nemet mond akkor nezz rajta keresztul ne legyel vele kedves a szemebe se nezz flortolj mas lanyokkal. A reszletekrol meg hogy hova vidd kerdezd meg a baratnojet. Ha tenyleg joban vagy vele segiteni fog.
2015. okt. 16. 12:04
 2/4 A kérdező kommentje:
Egyáltalán beszéljek-e előtte a barátnőjével? Nem akarok elcseszni
2015. okt. 16. 17:40
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem értem, hogy miért kell túlstresszelni a dolgot... Ha a csaj neked mondta, hogy szeretne barátot, az valósznűleg egy utalás volt, hogy bejössz neki, mert egy lány akármennyire is van jóba egy fiúval nem fog ilyenről beszélni, mert ez "lányos dolog"... És ha sokszor keres téged akkor meg pláne bejössz neki. Inkább menj oda hozzá és hívd el randira, egyszer élsz, ha nem jött be lesz más, ha pedig elmegy veled randira és össze is jöttök akkor meg örülj.. De ha biztosra akarsz menni, akkor beszélj a lány barátnőjével is, úgyis elmondja neki hogy beszéltél vele
2015. okt. 17. 12:28
 4/4 A kérdező kommentje:

Igazad van egy kicsit tényleg túlstresszelem.

Ez szerintem abbol jöhet hogy sose volt még barátnőm, nem akarom az elsőt elszúrni. Abba nem biztos hogy igazad van hogy a barátnője el fogja neki mondani, teljesen megbízok benne.

2015. okt. 17. 15:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!