Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ha erről mi a vélemény?
Van egy lány akinek ezt irtam, mi a véleményetek légyszi irjátok le és kort is. Fontos.
Sziia
Már mikor megláttalak facebook-on, tudtam hogy ezt a lányt meg kell ismernem , a képeken teljesen elvarázsolt a mosolyod, a szemed, az arcod. Miotta beszélgetünk nem telne el egy óra sem úgy hogy közben nem te járnál a fejemben. Elmondani nem tudom hogy mit érzek, de amikor rád gondolok elmosolyodom, boldog, vidám vagyok és úgy érzem hogy minden gondol elszált. Minden este te vagy az utolsó gondolatom. Reggel első gondolatom te vagy, és mikor felébredek már nézem is a telefonom hogy irtál-e. Amikor irsz olyan jó érzés tudom hogy valaki gondol rám, valakinek én is hiányzom, valakinek fontos vagyok. Napközben mikor nem beszélünk csak az jár a fejemben hogy, hol lehetsz, mit csinálsz, gondolsz-e rám. Nem gondoltam hogy ilyen hamar megkedvelek valakit. Alig várom azt a napot amikor is találkozhatok azzal a csodaszép, vicces, kedves,aranyos lánnyal aki ezzeket az érzéseket kiváltotta belőlem és ilyen hatással van rám.
Ez a lány pedig nem más mint: TE
Hiányzol
Előre is kösszi.
17/f
hát nekem nem nagyon jön be ha a fiút csak a külsőm miatt fogtam meg mert az felszínes kicsit :D
de ha együtt vagytok akkor oké , mondhatod, hajrá,
ha nem találkoztatok akkor kicsit túl sok. (hiába igaz)
bár egy 14-5 éves lány oda és vissza lenne érte :) bizonyos esetben egy 16 is.
én csak megmosolyognám és leírnám ugyanezt amit most :)
17L
Kérdező és első válaszoló aranyosak vagytok. :) Kérlek, ne szórakozzatok a csajokkal a jövőben sem (kérem én ezt az összes lány nevében).
Kérdésedre viszont a válaszom az, hogy beparáznék. Nem vagyok a romantika híve és ha nekem egy srác ilyet írna (akkor is ha tetszik, vagy ha bele vagyok zúgva, mint vak ló a szakadékba) én órákig olvasgatnám az üzenetet lesokkolva. Nekem ez túl nagy "elköteleződés". Mert mi van, ha végül mégsem tetszik a srác vagy közbejön valaki, aki élő és létezik, nem csak facebookon írogat? Akkor megbántanám azzal, hogy elutasítom pedig leírta (kézzel fogható bizonyíték), hogyan érez irántam.
Ha a sokk lement, akkor jönne a kételkedés, hogy mi van, ha a srác mem is létezik és csak álprofilból írogat nekem vki, aki meg akar szívatni.
Viszont ez én vagyok. A romantikusabbak oda lennének meg vissza. :)
Felszínes, csöpögős, jellegtelen szöveg, sablonos, külsőre összpontosít, és helyesírási hibák vannak benne. Nekem ez gusztustalan.
15/L
Romantikus alkat vagyok, de ez sajnos tényleg sok. :S
Szépen indult... A vége az túl sok.
Bízzunk benne, h a lány pozitívan fogja értékelni! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!