Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok mit gondoltok erről?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés

Sziasztok nos egy visszahúzódó fiú vagyok, aki "nem mer beszélni a lányokkal,fél" csak facebookon merek.Élőbe megdermedek és nem tudok mit mondani.Mit kéne csinálnom?

Bulikba szoktam járni néha de nem merek oda menni egy lányhoz sem nem szoktam inni se mert nem szeretem.

Tehát mit kéne csinálnom? vagy ha oda megyek egy lányhoz mit kéne mondanom hogy kezdjem el?Mit szerettek hallani?15éves vagyok.Képet küldök privibe.

Plusz amit tudni kell még kisnövésű vagyok.

2015. aug. 1. 21:59
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem küldhetsz :) 15/L
2015. aug. 1. 22:02
 2/4 Zedricht ***** válasza:

Fiu vagyok de nekem is van velemenyem..

En is igy voltam egy ideig a lanyokkal, aztan egyre tobbel baratkoztam es magtanultam beszelni a lanyokkal,

Ha buli van akkor en viszont szoktam inni, nem azert mert hudejo berugni, de ha mertekkel iszol akkor feloldodsz.

2015. aug. 1. 22:16
 3/4 anonim ***** válasza:
milyen különös.. nekem ivás nélkül megy a feloldódás, menni fog az akkor másnak is, hülyeség hogy feltétlenül inni kell
2015. aug. 2. 03:44
 4/4 anonim ***** válasza:
Ide is jöhet a kép 13/l
2015. aug. 11. 17:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!