Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Tetszik egy fiú mit tegyek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik egy fiú mit tegyek?

Figyelt kérdés

2éve jöttem a suliba,1éve az a osztályba jártam most átmentem a b osztályba. Megtetszett egy fiú. Soha nem beszélünk, viszont sokszor leszemezünk. Nagyon szorgalmas 4es 5ös tanuló mint én Ugyanúgy rocker mint én. Tavaly bejelölt facebookon szóval rá szeretnék írni de mit és miért (úgy értem ha megkérdezi miért írtam rá akkor tudjak valami jó indokot előhozni)?

Kérlek segítsetek!

Normális válaszolóknak előre is köszönöm!

13/L

2015. okt. 14. 15:28
1 2 3
 11/29 BotondH ***** válasza:
Nos én is 13 vok fiú . Ha beszéltél vele kerdezd meg hogy mit csinál vagy hogy unatkozol-e ? Ha nem írj ra helo mi a helyzet ilyesmiket !
2015. okt. 14. 16:40
 12/29 BotondH ***** válasza:
Irj ra hogy helo mi a hejzet vagy mit csinálsz ! Vagy hogyvagy mijen napod volt ijesmiket !
2015. okt. 14. 16:42
 13/29 A kérdező kommentje:

13 vagy és fiú?! Akkor segíts mert korabeli vagy!:)

Mit írjak neki amiből téma is kialakulhatna? Mondjuk egy lány akivel soha nem beszéltél radír. Mit várnál el? Mit írjon?

2015. okt. 14. 16:42
 14/29 A kérdező kommentje:

Mert a szimpla szia nem elég. Kérdezzek tőle? Vagy mi?

És ha megkérdezi hogy: hogy hogy rámírtál? Mit írnek?

2015. okt. 14. 16:43
 15/29 A kérdező kommentje:
Írnék*
2015. okt. 14. 16:43
 16/29 BotondH ***** válasza:
Segitek meg mond neki azt hogy csak erdeklodtem vagy csak kivancsi vagyok. nekem pl : volt csajom majd küldök fenykepet bejött de nem müködött neked ha tetszik és ha neki ik tetszel akkkor hajrá !
2015. okt. 14. 16:46
 17/29 A kérdező kommentje:

"Szia. Hogy vagy? Remélem visszaírsz. Csak normálisnak tűnsz és szeretnék veled beszélgetni :)"

Ez milyen lenne?

2015. okt. 14. 16:48
 18/29 BotondH ***** válasza:
Ez jó lesz csak írj rá bátran !
2015. okt. 14. 16:50
 19/29 A kérdező kommentje:
Okés köszi. Most megírjam neki vagy inkábbőszi szünetben? Csak mert ha nem jön össze akkor nem lenne olyan ciki másnap. Vagy ha összejönne és dumálnánk több idő lenne. Szóval mikor írjam meg neki? Ma? Hétvégén? Vagy őszi szünetben?
2015. okt. 14. 16:54
 20/29 BotondH ***** válasza:
Amikor jónak érzed lehet ma holnap vagy hetvégén csak minél hamarabb
2015. okt. 14. 16:55
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!