Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan mondjam meg neki, hogy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Huncsutka kérdése:

Hogyan mondjam meg neki, hogy tetszik?

Figyelt kérdés
Nos az a helyzet,hogy 14 ébes fiú vagyok és tetszik egy lány.Az osztályunkban ő az egyik legszebb lány.Félek hogy más fiúnak is tetszik.És közbe szoktunk facebookon beszélgetni a walking deadról.Szélyesen pedig ha vele kell beszélnem mindig hebegek-habogok és izzadok.Szóval hogy tudnék közönséges lenni ha vele beszélek?És hogy mondjam el hogy tetszik nekem?

2015. okt. 13. 16:48
 1/9 anonim ***** válasza:
hivd el cukrászdába és mondd el neki beszélgetés közben , hogy mennyire csinos és tetszik neked
2015. okt. 13. 16:54
 2/9 A kérdező kommentje:
csak az a baj hogy amikor beszélni akarok vele akkor összevissza beszélek azt se tudom mit mondjak.
2015. okt. 13. 19:21
 3/9 anonim ***** válasza:
Osztálytársal ne próbálkozz nem lesz jó vége
2015. okt. 13. 20:04
 4/9 anonim ***** válasza:

Beszélgess velem sima dolgokról nem kell egyből ráugrani a témával, gondold át mit akarsz neki elmondani majd szerelmi téren összegezd a fejedben és majd egy alkalmas pillanatban dobd be

A reakciót meg majd látod de csak mértékkel nehogy egyből ráugorj, lásd hogy a kezdeményezés a részéről is megvan e a dolog iránt

Egyébként ha osztálytársad akkor meg lehet, hogy tényleg nem túl jó választás, második hozzászóló jól látja de te tudod!

2015. okt. 13. 23:05
 5/9 anonim ***** válasza:
Tapasztalatból mondtam nem hogy megsértselek. Én így vesztettem a legjobb lány barátomat
2015. okt. 14. 13:13
 6/9 A kérdező kommentje:
Ma beszéltem vele és hosszasan rámmosolygott.Mindenkêppen megpróbálom mert nagyon oda vagyok érte,köszi a válaszokat.
2015. okt. 14. 15:51
 7/9 anonim ***** válasza:
Veldmis így volt és a végén kiderült hogy át ís vert
2015. okt. 14. 16:13
 8/9 anonim ***** válasza:
Ha az ember szerelmes az sose konnyu. Tenyleg erdekel a lany? Ha igen legyel oszinte es vallj be neki mindent. 12/L
2015. okt. 15. 20:39
 9/9 A kérdező kommentje:

Egyre többet beszlünk.Nem értem miért írjá,hogy keressek mást?Az nem úgy megy,hogy az embernek minden percben megtetszik egy lány...

Még mindig izzadok,ha vele vagyok de már jobb.

Köszi a válaszokat.

2015. okt. 17. 23:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!