Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam el egy fiunak hogy tetszik?
Ma ismertem meg a fiut es hat szereleem volt elso latasra, most nemtudom hogy tetszem e neki vagy nem,eleinte egesz vegik engem nezet majd amikor elkezdtunk lovagolni es elhaladtam melete akkor neha neha megdicsert aztan amikor lovat csereltunk hogy rendes edzese legyen (mert ujj lo volt es o probalta ki eloszor ) felulkt az en lovamra en meg leleptetem az uj lovat es addott mindig tanacsot hogy mit csinaljak hogy legalabb egy kort ugeseg,aztan meg elotte nyergelesnel kb 20 masodpercig egymas szemebe neztunk,tetszem neki vagy nem?legyszi csak ertelmes valaszokat
Mindketten 14 evesek vagyunk
Elég egyértelmű hogy tetszel neki :)
Szerintem hívd el lovaglás után pl fagyizni (bár ilyenkor inkább teázni :D), vagy bármi, nem ciki ha a lány kezdeményez :)
Szimpatikus vagy neki ezek szerint.:))
Azt tudom csak ajánlani amit az előttem szóló,lovaglás után hívd el valahova,vagy csak sétálgassatok,illetve ha ti szoktátok a lovakat leszerszámozni,lecsutakolni,etetni (stb..) akkor közben beszélgess vele,kérdezgesd,stb..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!