Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért történt ez?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért történt ez?

Figyelt kérdés
Most nyáron összeismerkedtem egy fiúval. Szinte minden nap beszélgettünk, terveztük hogy jövőre találkozunk meg minden (még nem találkoztunk). Azt mondta hogy szeret meg ilyenek és sokkal másabb volt mint akiket én ismertem ezért azt hiszem belézúgtam. Amikor elkezdődött a suli egyre kevesebbszer írt. És mostmár nem is ír fel se lép. Kérlek segítsetek!
2015. okt. 13. 13:57
 1/4 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg tőle! honnan tudjuk h milyen a fiú? (mert az h ilyenkor miért van ez, attól is függ, h milyen a személyisége! ha pld. rámenősebb, akk lehet h talált valaki mást, ha meg olyan szégyenlős, akk meg azért, mert már nem mer írni!)
2015. okt. 13. 15:32
 2/4 A kérdező kommentje:
Épp az a baj hogy nem tudok írni vele mert fel se jön.
2015. okt. 13. 18:34
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha esetleg telefonszámot tudsz, vagy egyéb elérhetőséget, akkor próbálkozz vele. Gondold végig a lehetőségeket. Ha nem tudod elérni, akkor el kell felejtened sjnos.
2015. okt. 13. 18:50
 4/4 A kérdező kommentje:
Pont most írt vissza.:D köszi a segítséget!:)
2015. okt. 13. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!