Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert nem merek kezdemenyezni, miert nem jon ossze?
17 Leszek mar mindenki csesztet,hogy miert nincs baratnom,es mostmar tenyleg szeretnek..
Nemvagyok ronda 72kg/180centi:)
A talalkozasig eljutottam 2 lanynal probalkoztam idaig de az egyik mast valasztott masik meg aztmondta,hogy kicsinek erzi magat az ilyesmihez:) (14,15 Evesek)
Nemhinnem,hogy olyan csunya legyek,divatosan oltozok,5 honapja kondizok,sportos izmos testalkat,vicces is tudok lenni na meg is apolt vagyok
Tetszik sok szep lany sulibol illetve mashonnan is de nem merek kezdemenyezni,na meg hamar beleszeretek az adott lanyba:(
Nyaltam mar ossze egy este alatt kicsitt reszegen harom 10/10 es lannyal akiket nem eloszor lattam.
17-18 Evesek is tetszenek,na meg 15 de ugyerzem,hogy egyaltalan semmi eselyem nincs nalluk nem is probalkozok,nemtudom,hogy miert:D (Nallam sokkal csunyabb fiuknak szep baratnojuk van)
Na meg azsem tetszene ha ott egymas kozott rohognenek,hogy ez meg az visszautasitott,inkabb felek a csalodastol meg az ilyesmiktol:D
Mit rontok el,miert gondolkodom ugy,hogy biztos nem kellenek neki?(
Nagyon felbaxodok ilyenkor jolenne ha valaki segitene:D
Na meg az kimaradt,hogy csunya 13-14 eves lanyok rendszeresen probalkoznak..
szedd össze magad és próbálj meg beszélgetni azokkal a lányokkal :D ez egyiknek biztos bejössz.
ha jól értem akkor van is egy lány aki bejön nekd ugye?
előző vagyok
ha jól értem akkor szerintem menj oda hozza beszélgetni. elküldeni biztos nem fog, de ha nem beszélsz velük soha sem derül ki hogy mit akarnak
Nem egesszen igyvan.
Az egyiknek bejottem csak lenyulta elolem a regi pasija..Mar vagy 7 honapja vele van.
A masik elkoltozott mas orszagba.:)
Most is tetszik par szep lany,de vagy nagyobbak 1 evvel vagy kisebbek 1-2 evvel...A nagyobbaknal meg nem merek probalkozni es masoknal sem szoktam nagyon,mert ugyallok hozza,hogy ugyis elutasit..
Facebookon vagy inkabb eloben kezdjem el a beszelgetest?
Ha mar koszono viszonyban vagyunk,akkor mar irhatok neki facebookon?
Ha ismerem kicsitt jobban ugy odamerek menni pl telen koripalyara rengeteget jarok,8 evet jegkorongoztam szoval nagyon tudok es jo paran megnezik,hogy hogy korizok :D
Itt talan konnyebb lenne mint pl suliban? Lassan tel van:)
Lehet kicsitt hulyen gondolkodok meg beszari is vagyok ilyen szempontbol de en suliban nem merek odamenni egy full idegen lanyhoz vagy pl az utcan:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!