Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Nagyon szeretek egy fiút. Ma...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon szeretek egy fiút. Ma megoleltem nem volt ellenére aztán miutan megoleltem mosolgyot es teljesen elpirult es órán is folyton ossze mosolyogtunk. Szerintetek van nala esélyem?

Figyelt kérdés
2015. okt. 5. 21:23
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
2015. okt. 5. 21:25
 2/5 anonim ***** válasza:
110%
2015. okt. 5. 21:41
 3/5 anonim ***** válasza:
11%
Nem nincs. Amúgy biztos kérdezd a fog orvosodat. Hátha meg mondja.
2015. okt. 5. 21:41
 4/5 anonim ***** válasza:
* "nagyon tetszik egy fiú"
2015. okt. 5. 22:25
 5/5 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat ! De szerintem nem szeret mert meguzente a legjobb baratjaval mert o bevan szarva, hogy egy ... vok es hogy nagyon (csunyaban fejezte ki) nem volt jo erzes neki h megoleltem aztan megmondtam neki amit gondolok aztan meg a pofamba rohogottm:-(
2015. okt. 7. 09:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!