Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lánnyal már nagyon régóta szemezünk és már egymásra is mosolyogtunk, akkor beszélgetés alkalmával miért volt teljesen közönyös?
Figyelt kérdés
Már egy kis ideje nem járok suliba, szóval mire odáig jutottam, hogy meg szeretném jobban ismerni, már csak a fb maradt...kb 2 hete írtam neki és a több mint 2 óra beszélgetés alatt kb 6x írt vissza, és olyan volt, mintha interjút készítettem volna vele...ha értitek.
Elvette az összes bele vetett hitem, nem tudom, érdemes lenne e még beszélnünk.
2015. máj. 23. 20:55
1/5 anonim válasza:
ez nem olyan sok idő írj rá bátran ismerjétek meg egymást jobban hátha lesz köztetek valami
3/5 A kérdező kommentje:
Hát én bátran meg akartam ismerni tegnap is, de még rosszabb volt, mint az előző.....:/
2015. máj. 25. 11:51
4/5 anonim válasza:
NEM...
Rengeteg tuti csaj wan aki "nem szar le"...
5/5 A kérdező kommentje:
Hát rengetek tuti csaj van, de én nem hinném, hogy tuti csávó vagyok.
És az, hogy valaki nem szar le, még nem jelenti, hogy érdeklődik is .
2015. máj. 25. 19:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!