Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek nagyon beégett...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek nagyon beégett haverom?

Figyelt kérdés
Elmentünk 2 en bulizni két csaj állt mellettünk,én elmentem italt venni,addig az egyik csaj megkérdezte haveromat hogy mért van egyedül erre azt mondta hogy nincs egyedül,aztán azt mondja a csaj hogy csatlakozzon hozzájuk.Igy is lett,elkezdtek beszélgetni. Haverom megkérdezte a két csajt hogy isznak e valamit,1-1 vodkát kértek,haverom meg mivel nem iszik alkoholt nem vett magának semmit,meg sehol nem irja mit lehet venni.Aztán visszaértem láttam hogy a két csaj isznak és el vannak fordulva tőlünk.Szóval ez úgy jött ki hogy kifizetett 2 italt a beszélgetés meg az ismerkedés abbamaradt.. aztán ott jót mosolyogtak a csajok,később meg elmentek. Szerintetek nagyon beégette magát? vagy én zavarhattam meg az egészet hogy visszamentem és ott maradtam?
2015. okt. 12. 00:57
 1/2 anonim ***** válasza:
Öhm, szerintem a 2 csaj csak simán meghívatta magát 1-1 italra és kész xd
2015. okt. 12. 01:06
 2/2 A kérdező kommentje:
Hát igen,de ez nagy égés? Elég sokat álltunk mellettük szóval szerintem már megjegyeztek minket,és nehogy az legyen hogy legközelebb azzal jöjjenek elénk hogy fizessünk nekik xd Am az volt a baj h haverom kért magának is italt de az az ital pont elfogyott amit mindig szokott inni és mást meg hirtelen nem tudott mit venni,igy inkább nem ivott semmit. Vagy lehet hogy én lehettem a baj aki megzavarhatta az egészet és nem tudott koncentrálni a csajokra vagy az csak kifogás?Mert aztán ott mondogatta hogy mért nem mentem arébb stb..meg hogy igazán nem tetszett neki egyik se,csak egy italt akart fizetni nekik,am is csak véletlen volt mert a csajok szólitották meg,másképp nem ment volna oda,de jóval előtte én az egyik csajt már leszólítottam a 2 közül egy itala de a válasz nem volt :S Szóval csak ki akarták használni hogy vegyen nekik italt?
2015. okt. 12. 01:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!