Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Van egy lány az évfolyamon...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy lány az évfolyamon aki tetszik, hogy kezdjek neki?

Figyelt kérdés
Párszor láttam, de elragadó volt egyből és cuki... és hát évfolyam társak vagyunk annyit sikerült kiderítenem, de nem tudom h ismerkedjek vele. Félős vagyok lányokkal szemben, meg félek h idiótának fog tartani:c Szóval valami segítség a macsóktól, csajvadászoktól jól esne.

2015. okt. 11. 00:13
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Nem rossz, de a lany valószínűleg azonnal levágja, ( foleg, ha mar nem 1 romantikus filmet látott) hogy ez direkt volt, foleg ha csak 2-en vagytok a folyosón

Ha meg tolongás akkor nem tulajdonít neki nagy jelentőséget

2015. okt. 14. 18:25
 12/15 anonim válasza:
mióta ismered?
2015. okt. 21. 19:30
 13/15 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok! Ős is évfolyamtárs. De én inkább attől félek, hogy totál zagybaságokat beszélek. :/
2015. nov. 4. 20:37
 14/15 A kérdező kommentje:
Oh, üdv fedélzeten :c
2015. nov. 5. 15:02
 15/15 anonim ***** válasza:

Én is így voltam! :D

De ne rontsátok el azzal ,hogy FB-n írtok vagy megkértek valakit!

Én is félek ha így oda kell menni de ha már odamész és köszönsz akkor egész jó vagy :D Feltétlen legyen egy mentő sztorid ,hogy ha nem tudtok mit mondani egymásnak hirtelen és akkor el tudod kerülni a kínos pillanatokat :D Több segítséget nem igazán tudok adni mivel én is eddig jutottam :D Ne rontsd el vagy ha el rontod akkor könnyen felejts! Sok sikert! ;)

2015. nov. 5. 16:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!