Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány az évfolyamon aki tetszik, hogy kezdjek neki?
Figyelt kérdés
Párszor láttam, de elragadó volt egyből és cuki... és hát évfolyam társak vagyunk annyit sikerült kiderítenem, de nem tudom h ismerkedjek vele. Félős vagyok lányokkal szemben, meg félek h idiótának fog tartani:c Szóval valami segítség a macsóktól, csajvadászoktól jól esne.2015. okt. 11. 00:13
1/15 anonim válasza:
Hany évesek vagytok? :)
Az se mindegy :D
2/15 A kérdező kommentje:
15 vagyok szerintem ő is kb
2015. okt. 11. 02:29
3/15 anonim válasza:
Az egész annyi, hogy nem szabad befosni, hanem el kell hívni egy sétára vagy valahova, tartson csak dilisnek. Ha elmegy veled akkor tökmindegy, ha meg nem akkor is.
4/15 anonim válasza:
Es köszönni/beszelgetni szoktatok?
5/15 A kérdező kommentje:
Hát, nem igazán :I
2015. okt. 11. 17:18
6/15 anonim válasza:
De gondolom O is ismer téged?! :)
7/15 A kérdező kommentje:
Hát max látásra
2015. okt. 11. 20:26
8/15 anonim válasza:
kébzeld el én is ilyen voltam ilyen félénk.
de rájöttem,hogy nem kell félni.
van olyan haverod aki ismeri a csajt?
ha igen akkor mond meg a barátodnak h segítsen már és bszélgessen a csajjal majd oda mész és csatlakozol a témához bemutatkozol stb.
majd bejelölöd facen beszélgettek megint találkoztok másnap és így tovább ha meg nincs haver akkor menny oda és mond neki h szia nagyon szimpatikusnak találak esetleg nincs kedved-egy fagyira?valami ilyesmit mondj neki.nálam eddig bevált.15/f
9/15 A kérdező kommentje:
Hát az nem jó mondjuk h poénosan "véletlen" neki megyek és akkor valamit improzók még ott....:D ez milyen ?
2015. okt. 13. 22:26
10/15 anonim válasza:
Ne legyél már beszari! Nem lesz semmi bajod, ha odamész. Ez a véletlenül nekimegyek cucc, úgysem jön össze...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!