Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legjobb lány "barátomba" azthiszem beleszerettem, de nemhinnem hogy lenne esélyem. A többi lent?!
Osztálytársak vagyunk már lassacskán 2 éve és az első beszélgetéstől nagyon szimpatikusak voltunk egymásnak, mindent megbeszéltünk stb. és ezzel nincs is baj de az utóbbi időben azt vettem észre,hogy egyre többet szeretnék..
Valószínű,hogy nincs esélyem nála és barátja is van meg mások is vagyunk nagyon csinos én a normálhoz képest van egy keves tulsúlyom, de ezen már változtatok és már látható a sok változás. Egyszerűen rossz nézni ahogy a barátjával van az elején is zavart kicsikét, de mostmár nagyon. Próbálok még a külsőmön javítani(magam miatt is) de nemtudom hogy hogyan adjam a tudtára hogy én többet érzek???
#2 akarok még várni még megnem elégszek magammal külsőleg.
És azért vagyok még bizonytalan mert beszeltünk és mondta, hogy semmiféle képpen nem hagyná ott a barátját..És ezzel a lánnyal tényleg nagyon jó kapcsolatom van és félek attól ha még nem is jön össze megromlik a barátságunk.
Ha lépni akarsz, holnap már lehet hogy késő!
A kérdésedben javítsd ki a helyesírási hibákat, rakd ki az ékezeteket, és tedd fel újra! (ezt pedig töröld) Hátha ő is jár ide és rád ismer!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!