Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Most akkor bejövök neki vagy nem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor bejövök neki vagy nem?

Figyelt kérdés
Az évfolyamtársam, és együtt járunk spanyolra. Olyankor mindig tök jól beszélgetünk meg minden, és úgy látom hogy bejövök neki. Múltkor meglátott az utcán és együtt mentünk a metróig, pedig néhány osztálytársammal voltam. Egy hete a suli szervezett egy bulit ahol az elején úgy nézett rám meg oda is jött beszélgetni. Aztán később láttam hogy egy másik csajjal táncol meg ölelkezik... Igaz mindenki részeg volt egy kicsit de nem tudom hogy ez betudható-e ennek, vagy igazából nem jövök be neki... Szerintetek?:o

2015. okt. 10. 14:22
 1/2 anonim ***** válasza:
Hany évesek vagytok?
2015. okt. 10. 14:30
 2/2 A kérdező kommentje:
17
2015. okt. 10. 14:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!