Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Bejövök neki vagy mi baja?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bejövök neki vagy mi baja?

Figyelt kérdés
Igen, tudom századik ilyen jellegű kérdés, szóval van egy srác akit táncról ismerek, és hát budapesre utaztunk fellépni, és az vot hogy odafelé tökre bámult meg minden. Utánna hazafelé pedig beszélgettünk, úgy hogy a fejünk három centire volt egymástól és egymás szemébe néztünk, azt hittem lesz valami de természetesen tévedtem. Még korábban a nyáron volt egy tábor ahol a srácnak valami furcsa baromságom során el akartam árulni hogy bejött nekem amikor idejött táncolni, aztán belegondoltam hogy úr isten ezt tényeg meg akarom tenni?, aztán mondtam magamnak hogy ez marhaság szóval nem mondtam. Aztán most megkérdezte hogy mit akartam kérdezni, (már előtte lévő napokban is nyaggatott) akkor nyáron a táborban, és mondtam hogy semmi lényegeset erre a válasza az volt hogy ő tudja mi volt az csak tőlem szeretné hallani(barátnőmnek elmondtam ezt). És mondtam hogy már annyira nem aktuális és kész. Utánna aranyosan a fülembe dörmögte hogy mondd már el légyszi, meg hasonlók, és végül elmondtam mert nem tudok ellenálni az ilyesminek, aztán beszélgettem vele még ilyen flört szerűen. Utánna megérkeztünk és ennyi vége azóta nem szól hozzám nem néz percekig meg semmi.

2015. szept. 29. 21:36
 1/3 anonim ***** válasza:
lehet csak szorakoztatta hogy bejott neked es ezert akarta hogy kimond vagy tenyleg bejottel neki es hallani akarta hogy utana o is mondja hogy te is neki csak asszontad nem aktualis es lemondott rolad
2015. szept. 29. 21:58
 2/3 A kérdező kommentje:

Szóval elbasztam mi?

Jóvátétel ötletek??

2015. szept. 29. 22:03
 3/3 anonim ***** válasza:
huh hat kezdj el vele beszelgetni megint es utanna pl elmeselhetned neki az egesz sztorit hogy amugy bejott neked csak zavarba jottel (gondolom azert mondtad hogy mar nem aktualis)
2015. szept. 29. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!