Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kezdeményezzek vagy ne?
Figyelt kérdés
11.-es vagyok, van egy 9.-es lány aki tetszik, de nem ismerjük egymást, nem beszéltünk soha, buszon is találkozok vele általában suli után. Kérdés, hogy mi lenne a jó lépés? Esetleg - fokozatosan - elkezdeni ott, hogy szemezek vele, mosolygok rá, később köszönök neki, aztán ha mondjuk véletlen szóba keveredünk, beszélgetni vele? Vagy pedig egyből belevágni a közepébe és szólítsam le mondjuk suliban? Facebookon kezdeményezni szerintem ovis dolog. Nem félek őt leszólítani, csak nem tudom, hogy mennyire zavaró ha random egy ismeretlen fiú odamegy egy lányhoz beszélgetni.2015. okt. 8. 22:49
1/3 anonim válasza:
En a lassabb modszert javasolnam. Altalaban az a nyero
3/3 anonim válasza:
Én is az előttem szólókhoz csatlakoznék. Azzal ha előzmény nélkül csak úgy leszólítod és beszélgetni kezdesz vele, azzal csak elijeszted. Nekem legalábbis biztos nem imponálna ez a módszer.14l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!