Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kezdeményezzek? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
14/L Na szóval. Tetszik egy fiú, akivel 3-4 hete rengeteget beszéltünk és nagyon közel áltunk egymáshoz. Bevalotta ,hogy tetszem neki. De mint kiderült az egyik legjobb barátnőmet ( aki úgyszint közel áll hozzá ) jobban bírja, szereti. Ezt már rég sejtettem. De amikor bevalotta, akkor jobban fájt az igazság és nos, azt mondtam neki, hogy többet ne beszéljen hozzám, stb. Gondolom, azt levágta, hogy a másik lány miatt. Egy suliba járunk, és látom mindennap és annyira hiányzik. Mostanába újra nyitunk egymás felé, de csak egy picit. Hogyan béküljek ki vele? Vélemény?2015. szept. 25. 18:35
1/4 anonim válasza:
Egyszerű, menj oda és öleld meg. Hidd el nem fog ellökni és örülni fog neked.
2/4 anonim válasza:
Döntsd már el, mit akarsz! Minek békülnél? Hogy tovább szenvedj? Érdemes lenne elveszteni az egyik legjobb barátnődet? A "harc" már úgyis eldőlt.
3/4 anonim válasza:
Gondold át a dolgokat! Tényleg érdemes lenne elveszíteni a barátnődet?
4/4 A kérdező kommentje:
Értem én. Nem akarom elveszíteni a barátnőmet. De neki nem tetszik a srác. Ördögi körforgás.
2015. szept. 30. 14:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!