Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért én kezdeményezzek? Lány...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért én kezdeményezzek? Lány vagyok.

Figyelt kérdés
Van egy fiú, aki már nagyon régóta tetszik, szerelmes vagyok belé, és ő is belém...legjobb barátok vagyunk. megbeszéltük hogy szar lehet kezdeményezni ..mert ugye szerintem az lenne a helyes ha egy fiú kezdeményez nem pedig egy lány, de ő azt mondta nekem hogy ő nem szeretne kezdeményezni ezért én kezdeményezzek...

2015. aug. 27. 09:44
 1/8 anonim ***** válasza:
Az azért komoly. :) Megbeszéltétek? Vagy nem akar téged, vagy tényleg nagyon félénk. De ha ilyen a kapcsolatotok, hogy megbeszélitek, nem tudom, mitől tart.
2015. aug. 27. 09:52
 2/8 anonim ***** válasza:

De ha ezt már így konkrétan megbeszéltétek, akkor minek kell bárkinek is kezdeményezni. Hiszen már mindketten tudjátok, hogy mi a helyzet.

Nekem úgy tűnik, hogy ő nem is szerelmes beléd. Hiszen akkor örült volna, hogy ez feljött témaként. Hogyha félénkebb és nem akar kezdeményezni. De ő inkább hárított, amikor beszéltetek róla.

2015. aug. 27. 09:55
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
szánalmas a srác, de gondolom baromi helyes lehet, ezért te becsicskulsz neki
2015. aug. 27. 10:28
 4/8 anonim ***** válasza:
Eeerdekes... Akkor kezdemenyezzel te ha megbeszeltetek... Nincs megszabva, hogy mar pedig mindig a fiuknak kell kezdemenyezniuk. :D A srac meg igen felenk lehet akkor egyebkent...
2015. aug. 27. 11:52
 5/8 anonim ***** válasza:
ha ezt így megbeszéltétek akkor mire vársz :D? talán lehet is valami. barátomnál is én voltam az aki randira hívta, mert ő túlságosan félt hogy mi lesz ha elutasítom :) szóval bátran, 21. század, nők egyenjogúsága :D
2015. aug. 27. 12:11
 6/8 anonim ***** válasza:
Teljes mértékben egyetértek a 4-es -és az 5-össel
2015. aug. 27. 12:38
 7/8 opened paradise ***** válasza:
De akkor még minek kez...na várj csak,hány évesek is vagytok?
2015. aug. 27. 13:03
 8/8 anonim ***** válasza:

Hol van előírva, hogy a férfinak kell kezdeményeznie?

Amúgy miben kell a kezdeményezés, miről van szó?

Ha szerelem/ismerkedés, akkor annak, aki tud a dologról. Hisz mégse várhatod el a srácoktól, hogy kiolvassák a gondolataidból, hogy bejön neked és szeretnél ismerkedni vele.

De legyen, kezdeményezzen mindenben a férfi! De akkor ne követelőzzetek már feminista módon egyenlőségért!

2015. aug. 28. 09:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!