Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Jóba lettem az egyik tanáromma...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jóba lettem az egyik tanárommal. Tegyek még valamit? ,

Figyelt kérdés

Zene iskolába járok, idén második éve. Már az előző évben is jóban voltam a tanárommal, de ebben az évben bennem erősebb érzelmek is kialakultak iránta. Természetesen tegező viszonyban vagyunk, így már közvetlenebb a kapcsolatunk. Mivel egyszerre nem foglalkozik több diákkal (rajtam kívül más gyerek nincs a teremben), van, hogy majdnem az egész órát elbeszélgetjük. Mindig nagyon vidáman és gyorsan telnek az órák :) és látom, h úgy néz rám, h kedvel, csak nem tudom, mennyire. (Mellesleg nagyon szép szemei vannak és nagyon szépen tud velük nézni :D ) Nagyon hasonlóan gondolkozunk, és szinte fél mondatokból megértjük egymást, lehet ezért is tetszett meg. Valahogy úgy érzem, megbízik bennem, akár magánéleti témában, akár valami sulis üggyel kapcsolatban. Bár, lehet az utóbbi azért, mert tanárok gyereke vagyok, és szüleimmel mindig megbeszéljük az iskolai teendőket, problémákat és képben vagyok ezekkel a dolgokkal. Vagy szimplán én vagyok az, akinek ezt elmondhatja, mert a diákok túlnyomó többsége alsó tagozatos. Ő 30 fölötti, de miután testvérem összejött egy felnőttel, megbeszéltük, hogy szerintünk a korkülönbség nem számít, ha valakik igazán szeretik egymást (úgyhogy ő is tudja, h én nem idegenkedek ettől, és én is, h ő sem :D )

Próbáltam feléje mutatni, h kedvelem...ha külföldön járok, hozok neki is valamit, sokat mosolygok rá és ha épp egyikünknek sincs semmi dolga, nagyon jól elbeszélgetünk. Bármit mondok neki, szinte mindenre emlékszik, és bármi programon voltam, érdeklődik, milyen volt, hogy éreztem magam...

Ha az eddigiekből egyértelmű lehet számára, h mit érzek, és nem lép, akkor hagyom. Nem akarom ráerőltetni magam. Viszont ha ezekből csak az jön le, h kedvelem, de ő sem tudja mennyire, mit tegyek, h feltűnjön neki? Lehet régi módi vagyok egy kicsit, de kínosan érezném magam, ha nem a pasi tenné meg az első lépést.

Azért félreértés ne legyen, nem egy őrült pedofil :D szimplán beszélgetésen alapul a kapcsolatunk, néha egy egy puszi van, de gondolom ez természetes, ha valaki megajándékoz egy barátot

Előre is köszönöm a válaszokat 17/L

2015. okt. 8. 18:42
 1/10 anonim ***** válasza:
Jobban járnál, ha nem egy 30 fölöttibe habarodnál bele, hanem egy korban hozzádillóbe. Egyáltalán: nincs felesége?
2015. okt. 8. 18:53
 2/10 A kérdező kommentje:

Tudom, megpróbáltam elnyomni magamban az érzést, de nem sikerült...sajnos ez van, a tőlem idősebbek tetszenek nekem.

Nincs párja, egyedül él, ezt is megbeszéltük már. Persze nem direkt rákérdeztem, csak valahogy szóba jött

2015. okt. 8. 18:58
 3/10 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy itt a karrierje a tét, tehát ha van esze akkor ezt az egészet nagyon gyorsan elfelejti. Ha neked ennyire fontos, akkor ezt te is megérted és elutasítod, ha kezdeményez. Tudom azt gondolod hogy sose derülne ki, de mindig kiderülnek.
2015. okt. 8. 19:07
 4/10 anonim válasza:

Bocsi de mit tanit ez a tanar? Veletlenul nem zongorat?

Zoltan?

2015. okt. 8. 19:13
 5/10 A kérdező kommentje:
Természetesen úgy gondoltam én is, h ez esetben befejezném az iskolát. Csak hogy lesz e ilyen eset? (Most ha én oda járok, akkor nem kezdeményez, de mivel tartok tőle, h nem kezdeményezne, oda járok?...akár egy körforgás)Titokban tartani pedig nem is tudnám, de legfőgképp nem is szeretném
2015. okt. 8. 19:17
 6/10 A kérdező kommentje:
Nem Zoltán, nem zongorás...:D keményebb hanszer ;)
2015. okt. 8. 19:17
 7/10 anonim ***** válasza:
Tartsd kordában az érzéseidet és nyissál a kortársaid felé. Neki se kéne téged bátorítania. Zeneórán a zenével kéne foglalkozni, nem az élet nagy kérdéseivel.
2015. okt. 8. 19:21
 8/10 A kérdező kommentje:
köszönöm, hogy mindenki ennyire óvni akar, de az érzéseimet nem tudom aggyal megváltoztatni.
2015. okt. 8. 20:02
 9/10 anonim ***** válasza:
70%
Itt inkább a tanárt kell óvni hogy kezdjen el gondolkodni a nagy fejével is, és ne hagyja hogy egy pár hetes fellángolásért eldobja a karrierjét, főleg nem egy gyerek miatt. Egy felnőttől el lehetne várni az érettebb gondolkodást, egy gyereket csak a tomboló hormonjai hajtanak, ezért a "nagy szerelem".
2015. okt. 8. 20:08
 10/10 anonim válasza:
50%
Várd meg, hogy nagykorú legyél.
2015. okt. 10. 22:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!