Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefeküdtem a vot tanárommal és szerelmes lettem belé, mit csináljak?
Örülj neki hogy megvolt és lépj tovább, nem fogja elhagyni a férjét miattad, ez biztos.
Az meg nem igaz hogy beteg vagy.
annyira jó volt az ágyban,hogy egyből beleszerettél?????
megmondta mit csinálj,felejtsd el...sztem világos...férjes asszony,ha majd akar tőled vmit szól...te meg összeszoritott fogakkal tűrj...
A mi giminkben az egyik pasi a volt osztályfőnökével jött üssze kb köztük is ennyi a korkül. a nő elvált miatta és most van egy édes kis leányuk...ja össze is házasodtak:)....a remény miatt
NEkem is volt ilyen kapcsolatom.
Ki is akartak miatta rúgni a suliból.
én voltam 16 ő pedig 24 akkor kezdett tanítani a középsuliban.
össze-össze néztünk az órán, aztán eltelt az első félév, közeledett a második félév vége, na és akkor azt mondtam magamnak, hogy most bevallom neki hogy szerelmes vagyok belé.
senki nem volt már a teremben, mert megvártam hogy az a sok birka kimenjen, és akkor ő is bevallotta, hogy bejövök neki.
aztán lett egy csók, ott a suliban, meg a többi, csak az máshol.
és ennyi is volt.
vége lett.
mindenki erről beszélt féltem hogy kiderül, de aztán nem lett semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!