Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mi baja lehet a barátnőmnek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi baja lehet a barátnőmnek?

Figyelt kérdés

Tegnap átjött hozzánk, tök jól elvoltunk! Délután menni kellett a tesójáért a suliba és mondtam, hogy elkísérem

(Hozzáteszem mindig elkísérem őt/őket a tesójával haza)

Erre nem megörült hanem szinte megijedt és ilyen fapofával elkezdi: "Jó de csak a suliig" Nem tudom én örülnék egyből ha elkísérne akárhova...nála meg ez a fapofa csak látni kellett volna! 18/F

2015. okt. 8. 10:01
 1/4 anonim ***** válasza:
Miért nem kérdezted meg?
2015. okt. 8. 10:15
 2/4 A kérdező kommentje:
Megkérdeztem! Azzal magyarázta, hogy neki ez még új, hogy valakinek annyira fontos, hogy elkísérje! Ezt a magyarázatot azért nem igazán hiszem el mert attól még, hogy neki új örülni ugyanúgy lehetne! A másik mint mondtam nem ez volt az első alkalom, hogy hazakísértem! Még ha az első alkalom lenne akkor azt mondom oké! De eddig nem volt semmi baj ezzel örült mindig ha elkísértem vagy elé mentem...
2015. okt. 8. 10:25
 3/4 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy nehéz lesz megtenni, de azt kell ilyenkor mondani, hogy jó, akkor nem kísérlek el, és visszahúzódni a kapcsolattól, mert valami, vagy valaki biztosan közbejött neki.
2015. okt. 9. 12:17
 4/4 anonim válasza:
Mi ez a frappáns kifogás? :D Ha én szeretem a pasimat akkor örülök ha elkísér vagy egyáltalán eljön velem valahova! Mikor mondja a párom, hogy elkísér valahova majdnem öröm táncot járok, nem "fapofával" azt mondom, hogy ja de csak eddig meg eddig jöhetsz! Eszem megáll komolyan! 20/L
2015. okt. 9. 15:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!