Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek mit adjak neki?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit adjak neki?

Figyelt kérdés
Tetszik egy lány és úgy döntöttem elmondom neki. Adni is szeretnék neki valamit (gondoltam pl. csoki virág). Ti mit gondoltok mit adjak?

#szerelem #elmondani adni
2015. okt. 7. 21:44
 1/6 anonim ***** válasza:
Én nem tenném a helyedben.Ahogy azt se mondanám nyíltan egy viszonylag ismeretlen ember szemébe, hogy szeretem.Bár ha ismeritek egymást, akkor ez még oké, de az ajándék túl sok, csak elijeszted
2015. okt. 7. 21:59
 2/6 anonim ***** válasza:
Egyetértek az 1. hozzászólóval.
2015. okt. 7. 22:03
 3/6 anonim ***** válasza:
Mennyi idős vagy kérdező?
2015. okt. 7. 22:09
 4/6 anonim ***** válasza:

Szerintem se adj ajándékot, az már túlzás, én személy szerint nem örülnék neki... :/

16/L

2015. okt. 7. 22:12
 5/6 anonim ***** válasza:

Dehogynem örülnél. Lehet azon kevesek közé tartozol akik tényleg megijednek ha ajándékot kapnak, de a többség biztosan nem utasítaná vissza, nem ijedne meg tőle.

Fiatal bohó koromban több nőt is meghódítottam. Nem voltam nagy dumás, csupán tudtam, hogy mi kell egy nőnek.

Lehet itt mellé beszélni, meg szégyenlősködni, de egy rendes fagyizás, vagy kéménykormollás nem hazudik.

2015. okt. 7. 23:04
 6/6 anonim válasza:
Ha ismernenk egymast, akkor szemely szerint en nagyon orulnek ennek, es biztosan nem lennek bunko veled:) max ha nem lennel az esetem, akkor normalisan megbeszrlnem veled. Szerintem egy probat meger. Minden lany vhol a szive melyen orulne egy ilyennek:)
2015. okt. 8. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!