Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért érzem ezt, ha tudom...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érzem ezt, ha tudom hogy nem lehet? 16/L

Figyelt kérdés

Osztálytárssal tudom nem járunk meg minden ,DE annak ellenére ,hogy teljesen igyekeztem ezt elkerülni ,sajna sikerült.

Csak annyi ,hogy non-szop ő van a fejemben és tudom ,hogy nem lehet meg minden ,de akkor is ...

Egyszerűen hihetetlen személysége ,csak néha gyerekes ,de az ritkán van. Nem tudom ,mert jól elvagyunk meg ilyenek ,de mostani sulikezdés óta mintha nem is tudom ,valahogy rossz nélküle lenni és hiányzik.

Ha várok akkor szerintetek elmúlik ez az érzés ??

2015. okt. 6. 23:29
 1/8 anonim ***** válasza:
Figyi, tökre úgy néz ki, hogy belezúgtál ebbe a személybe. Akkor meg nem tök mindegy, hogy mi az íratlan szabály? legyetek együtt és legyetek boldogok!
2015. okt. 6. 23:38
 2/8 A kérdező kommentje:
jó is lenne ,de ha meg összejövünk és vége ,akkor meg nézhetjük egymást még 2 évig ... el kellene valahogy feletsem cagy csak teteljem a gondolataimat róla ... vagy nm ??
2015. okt. 6. 23:42
 3/8 anonim ***** válasza:

"non-szop"

Freud most fordult egyet a sírjában :D

2015. okt. 6. 23:52
 4/8 A kérdező kommentje:

elírás !!! most kérek elnézést !!

NON-STOP !!!

2015. okt. 7. 00:00
 5/8 anonim ***** válasza:
Ez az "osztálytárssal nem járunk" csak egy éretlen marhaság.
2015. okt. 7. 00:42
 6/8 anonim ***** válasza:

"Ha összejövünk és vége"... Egyrészt nem törvényszerű, hogy vége legyen. Másrészt ha netán mégis, akkor mi van? Ha érzelmileg primitív balfékek vagytok, akkor tényleg ne tegyétek. De akinek az érzelmi intelligenciája egy kicsikét is a béka popója felett van, az meg fog bírkózni azzal a helyzettel, hogy urambocsá' látnia kell az exét. Még csak beszélgetni meg jópofiznia sem kell, mindössze látnia.

Más megközelítéssel: ha meg sem próbáljátok, akkor is össze lesztek zárva 12. év végéig, csak így nem azzal, akivel "egyszer megpróbáltam, és nem működött", hanem így azzal, akivel "meg sem próbáltam, és így 12. év végéig fog gyötörni, hogy mi lett volna, ha".

Szóval kérlek, nőjjetek már fel! Elvi hülyeség miatt lehet, hogy életetek szerelmét kihagynátok?

2015. okt. 7. 00:47
 7/8 A kérdező kommentje:

Köszi választ.

Végül is megér egy próbát

2015. okt. 7. 06:22
 8/8 anonim ***** válasza:

"Osztálytárssal tudom nem járunk meg minden ,DE annak ellenére ,hogy teljesen igyekeztem ezt elkerülni ,sajna sikerült. "

Tehát most jártok? Ez a mondat pontosan ezt jelenti. A non-szopot inkább nem is próbálom értelmezni (az pedig, hogy a vesszőt nem tudod hogyan kell használni pedig egyenesen botrány - biztos, hogy jártál iskolába?). Ha nagyon bejön, akkor járjatok, az elején jó lesz, aztán rossz, szakítás után meg még inkább. De lehet, hogy fordítva. Rajtatok és az értelmi képességeiteken múlik.

2015. okt. 7. 08:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!