Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Úgy érzem már nem szeret, Mit...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy érzem már nem szeret, Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Irta hogy tetszem neki de én viszautasitottam.. De már rájöttem hogy szeretem és nem tudom hogy mondjam el neki mert úgy érzem ő már elfelejtett... :( Nem ir semmi életjel.... amikor meglát akor se köszön :(

2015. okt. 3. 21:20
 1/10 anonim ***** válasza:
Azért mert visszautasítottad, ő meg vette a lapot. Ő most úgy látja, hogy nem kellesz neki, ezért mit jampiskodjon.. Nem akar rád akaszkodni úgy, hogy ő azt gondolja nincs esélye nálad.. Kínosnak érezné a beszédet veled ezek után, ezért nem köszön.. Velem is volt ilyen, túltettem magam rajta, azóta arra a lányra nem tekintek úgy, mert tudom hogy ő se tekint rám úgy.. Egyszerűen írd le neki, ha szerencséd van még nem mondott le teljesen rólad, ha nem akkor meg sajnálom..
2015. okt. 3. 21:39
 2/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hasznos tanácsot de nem merek neki irni se beszélni vele. Énis kinosak érezném a helyzetet meg amugy is elég félénk lány vagyok és nem merek ilyen dolgokrol beszélni vele
2015. okt. 3. 21:43
 3/10 anonim ***** válasza:
írj neki, mert ő már biztosan nem fog:/ Ha egyszer tetszettél neki biztosan nem lenne bunkó veled:D Csak max nem úgy tekintene rád.. De vesztenivalód nincsen.. Ha írsz neki csak jól járhatsz!;)
2015. okt. 3. 21:48
 4/10 A kérdező kommentje:
megpróbálom... De élőbe nem merek vele beszélni ő meg nem jön oda hozzám :(
2015. okt. 3. 21:50
 5/10 anonim ***** válasza:
ha ráírsz majdcsak lesz valami
2015. okt. 3. 21:54
 6/10 A kérdező kommentje:
okéés :) köszönöm a választ!! majd csak jutok valamire :)) De nem hiszem.. nagyon félénk vagyok... :(
2015. okt. 3. 21:57
 7/10 anonim ***** válasza:
Ha egyszer bejöttél neki, akkor biztos kedves lesz!:D Az is lehet hogy még most is bejössz neki, és abban reménykedik hogy meggondolod magad, és ráírsz:D
2015. okt. 3. 22:00
 8/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm :) Nagyon hasznos tanácsokat adsz. Sokkal magabiztosabb lettem ... Mostmár tényleg elszánom magam és megpróbálom :) MÉGEGYSZER NAGYON KÖSZÖNÖM

Ha bármi kérdésed van énis szivesen segitek csak irj :)

2015. okt. 3. 22:03
 9/10 anonim ***** válasza:
Nagyon szívesen!:D Illetve még további, hogy a srác már abból a szempontból is örülne, hogy visszanyerne valamennyit az önbecsüléséből:D Szóval mondom neki biztos tetszene ha ráírnál! Egyébként hány éves vagy?
2015. okt. 3. 22:07
 10/10 A kérdező kommentje:
15 :)
2015. okt. 3. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!