Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért fáj a barátnőmnek ha különböző pózokban toljuk?
Sziasztok!
Már 2hónapja járunk a barátnömmel, de már nagyon rég ismerjük egymást több mint 1éve. Már lefeküdtünk párszor de ő egy pózban szereti, ha én vagyok felül. De én ugy nagyon hamar elmegyek 5-6 perc..és ez zavar. Megálni nem akar..hogy bírjam tovább, más pózt kipróbáltunk de mindegyik fáj neki..pedig én egy pózban hamar elmegyek..miért vam ez hogy más pózban teszemfel kutya pózban fáj neki? 17 éves vagyok es 17.5,18 cm kb attól lehet? előre is köszönöm a válaszokat!
Nem izgul fel eléggé, túl mélyre tolod, túl durván csinálod...
Talán kérdezd meg a barátnődet, nem? Ő esetleg jobban tudja, miért fáj neki, mint mi...
" Megálni nem akar.."
Nyilvan nem nagyon elvezi amit csinalsz, hamarabb akar szabadulni.
A 17-18 centi már pont akkora, hogy azzal már lehet fájdalmat okozni. Kutyapózban hatolsz a legmélyebbre, az pl nekem is fàj. Próbáljàtok a lovaglópózt, akkor ő irányít.
Illetve ha rákerestek neten, van egy csomó póz még a legismertebbeken kívül, csak találtok valamit, ami mindkettőtöknek jó.
Farkaspózban próbáltátok már? Az egyáltalán nem fáj...
:-D
Próbáljatok ki más pózokat is.
Ne nyomd be tövig, mert az fájdalmas egy kisebbel is, nehogy egy 18 cm-sel.
Előjáték! Hogy jó nedves és tág legyen.
Talán eleve nem jó neki, ezért akarja, hogy hamar elmenj és legyen vége minél gyorsabban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!