Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőmnek és nekem ugyanaz a fiú tetszik. Mit csináljak?
Van egy osztálytársam akivel elég jóban vagyunk, barátnők vagyunk de 1-2szer már vesztünk össze. Van egy fiú (nem a mi osztályunkban), aki mindkettőnknek tetszik. A másik lány nagyon rányomul, állandóan ír neki és erőlteti hogy találkozzanak de közben ki is beszéli a fiút. Néha tetszik neki-néha nem. Legalábbis ezt mondja és nem tudja eldönteni. Én nem mondok el neki semmit mert szerintem akkor még jobban rányomulna a fiúra. Ha találkozunk a fiúval meg szokott ölelni, de ha ott van a másik lány is, akkor engem nem nagyon vesz észre. Ez lehet, hogy azért van, mert én csöndesebb vagyok..Szívesen találkoznék vele kettesben, de nem tudom, hogy mit mondjak neki vagy mit csináljak?
14/L
Lehet, hogy társaságban azért nem ölel meg, mert nem nyílt titok, hogy ő szeret téged, ezért szégyelli. Amúgy sztem nem baj, ha ilyen idősen van barátod...
Ha közelebb szeretnél hozzá kerülni, akkor menjetek el moziba... És ha azt mondja, hogy oké, akkor érez irántad valamit sztem...
Hajráá! :)
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!