Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek mit kellene...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit kellene csinálnom?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Az a helyzet, hogy van egy srác aki már fél éve bejön. Most kiderült egy közös haverunk által hogy tetszem neki.. legalábbis a haveromnak ezt mondta. Nézegetjük egymást, de félénk és ha ránézek, elfordul és nem igazán tudom, mit csináljak.. kicsit félek az elutasítástól, mert sosem volt még kapcsolatom.. Egyébként 16 éves vagyok, mások meg szépnek tartanak.. Tudnátok tanácsot adni, hogy mit csináljak? Előre is köszi.:)
2015. okt. 5. 16:28
 1/2 anonim válasza:
menj oda hozzá, beszélgess vele, próbálj közelebb kerülni hozzá :)
2015. okt. 5. 16:40
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi :) egyik haverom is ezt mondta, csak nem tudom hogy mit mondhatnék neki.. meg hogy mit szólna, ha odamennék.:D
2015. okt. 5. 17:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!