Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Nagyon tetszik egy srác de...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon tetszik egy srác de szerintem azt se tudja, hogy létezem!?

Figyelt kérdés
Tehát bejön egy sulis társam aki kettővel fölöttem jár(halasztottam) és akármennyire próbálok a közelébe lenni valahogy sose vesz észre és nem is fog, hogy hívjam fel magamra a figyelmet, hogy hello létezem és nagyon bejössz:))

2015. okt. 1. 20:18
 1/5 anonim ***** válasza:
6%
cicit-popsit ki, hasat be, beszélgess vele.
2015. okt. 1. 20:31
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem nem nem.Ne dobd ki semmidet,attòl csak közönséges lesze.Pròbàlj elôször valahogy szemkontaktust teremteni,jàrj arra ahol szokott lenni,a termüknél ilyenek.Mosolyogj rà,hidd el az többet szàmit mintha kint lenne a melled.Ezek utàn màr lathatod hogy ha észrevesz mit reagàl,ha pozitivnak làtod pròbàlj vele beszélni mondjuk valami iskolai programròl.
2015. okt. 1. 21:48
 3/5 anonim ***** válasza:
Nana! Ha szép mellei vannak, akkor azzal nagyon nem lőhet mellé. :) Hogy második dugás lesz-e, na az múlna rajta. :)
2015. okt. 1. 23:19
 4/5 A kérdező kommentje:

Ma rápróbáltam,hogy a közelébe vagyok és mosolygok rá. Eredménye:ebédnél egyszer amikor ment ki annyira nézett,hogy neki ment egy asztalnak utána meg egy széknek:)

Ja és kedves utólsó nem csak lefeküdni alarnék vele;)

2015. okt. 2. 19:26
 5/5 anonim ***** válasza:
Dehogynem, be akarod hajtani neki a lompost. Mindenki ezt akarja, csak magadat csapod be, ha tagadod. :)
2015. okt. 6. 11:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!