Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerelem nélküli élet? Többi lent

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Marci1994 kérdése:

Szerelem nélküli élet? Többi lent

Figyelt kérdés

Az lenne a kérdésem,hogy ha közel 21 évesen még SOHA nem voltam egyszer sem szerelmes,akkor ezt vegyem rossz jelnek,hogy én alkalmatlan vagyok-e a szerelmi életre.

Csak,mert kezd magamban kialakulni egy olyan jövőkép,hogy nem is lesz párom(És ez a gondolat kezd megrémiszteni). Szerintem velem lehet a baj. Társkereső oldalra nem akarok felmenni,regisztrálni magam,mert...nagyon nehezen bízok meg vadidegen emberekben.

20/F

2015. szept. 29. 21:19
 1/1 anonim ***** válasza:

Szerintem csak ismerkedned kell, igen, idegenekkel. Akár a társkereső is jó ötlet lenne.

Azt meg felejtsd el, hogy nem lesz párod. Találni fogsz egy lányt, aki majd teljesen elvarázsol, csak sajnos ez nincs korhoz kötve. Lehet, hogy már holnap rá találsz, lehet,csak 10 év múlva. Nincs olyan ember, aki alkalmatlan lenne a szerelemre, csak olyan, aki még nem találta meg. Szóval csak kitartás, és ismerkedésre fel!

2015. szept. 29. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!