Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Te is szoktad azt érezni,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Te is szoktad azt érezni, hogy nincs kedved élni, azért mert nincs kiért?

Figyelt kérdés

2015. szept. 1. 21:09
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
Igen ha lány vagy vagy éli értem :-)
2015. szept. 1. 21:12
 2/23 anonim ***** válasza:

Igen remélem elmúlik

14L

2015. szept. 1. 21:12
 3/23 anonim válasza:
Csinálj gyereket, és lesz Kiért élned. :)
2015. szept. 1. 21:15
 4/23 anonim ***** válasza:
Nem! Ennél sokal önzöbb vagyok:-))
2015. szept. 1. 21:17
 5/23 anonim ***** válasza:
85%

Szerintem azért hasznos ez az időszak számunkra, mert legalább ha eljön az az idő is amikor lesz kiért, akkor megtudjuk becsülni...

És ezáltal sokkal jobb emberek lettünk, mint akik mindent megkapnak az élettől, de mégsem becsülik meg.

2015. szept. 1. 21:17
 6/23 anonim ***** válasza:
Nem érdemes élni, ha nincs kivel ....élni!
2015. szept. 1. 21:18
 7/23 anonim ***** válasza:
Igen, csak társul mellé az,hogy a családom nem szeret... Sőt, senki sem szeret :)...14l
2015. szept. 1. 21:23
 8/23 anonim ***** válasza:
79%

Hát akkor én egy nagy kivétel vagyok :DD

Az én életem és nem másért élek csak saját magamért, más se él helyettem, magamnak kell mindent megcsinálni/megtapasztalni.

Ez a véleményem...

Ezt a kérdést azok szokták felrakni akiknek nincs elég élettapasztalata.Első sorban a boldogság benned van és nem pedig valaki másba!Hogy tehetnél valakit boldoggá amikor még saját magadat se tudod?

17F

2015. szept. 1. 21:25
 9/23 anonim ***** válasza:
80%

Na akkor most üzenem minden elkeseredett rinyagépnek, hogy akkor éljetek MAGATOKÉRT !!!

Eskü nem nehéz, nekem már simán megy.

Jó igen hiányzik egy lány az életemből de tudok a céljaimnak élni :D és ezért van is életkedvem!!!

Tanácsokért lehet lőni a PM-et

17/F

2015. szept. 1. 21:28
 10/23 anonim ***** válasza:
Igen. Mostanában elég gyakran elkap egy ilyen érzés. 20 éves koromra igény támadt bennem egy társra. 20/f (meleg)
2015. szept. 1. 21:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!