Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Fiús lány vagyok, még kellhete...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiús lány vagyok, még kellhetek valakinek?

Figyelt kérdés

Sziasztok! A fiús lány lényegében abban merül ki, hogy fekete, lenge ruhákat hordok és két oldalt+hátul fel van nyírva a hajam+van benne egy kis fekete. Leginkább egy-két emberrel barátkozom, szóval nem bővelkedek barátokban. A kérdés az lenne, hogy vajon felnyírt hajjal is kelhetek-e az ellenkező nemnek?

Leginkább fiúk válaszát várom, de tapasztalt lányokét is megköszönném!

#egyanimefan

2015. szept. 29. 20:22
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Kép nélkül nagyon nehéz megmondani...nagyon sok mindentől függ..
2015. szept. 29. 20:32
 2/11 anonim ***** válasza:
Ez egyáltalán nem kizáró ok. Egy "fiús" lány ugyanúgy lehet vonzó és ugyanúgy lehet szeretni. Sőt van akinek pont ez tetszik :)
2015. szept. 29. 20:34
 3/11 anonim ***** válasza:
simán F
2015. szept. 29. 20:36
 4/11 anonim ***** válasza:

Úgy vettem észre, hogy a vékony lányoknak áll jól ez a stílus.

Amúgy 2 verzió van: Vagy rohadt jól nézel ki és pont emiatt az extrém stílusod miatt jössz be a srácoknak.

Vagy az ellenkezője.

Nekem mondjuk tetszik.

2015. szept. 29. 20:37
 5/11 anonim válasza:
100%

hohohohó :DD te vagy az én emberem! Ne aggódj én tomboy vagyok mégis találtam magamnak barátot az ellenkező nemben:) Ő úgy szeret ahogy vagyok és szerintem téged is meg fog találni az a srác akinek nem a hétköznapi lányok tetszenek. :) Igaz minket elég gyakran néznek melegnek de ez nem számít :D nemtudom te mennyire nézel ki fiúnak, hát én 2. éve járok a gimibe de még mindíg van aki megkérdezi hogy fiú vagyok e vagy lány :'D

Remélem segítettem valamennyire :)

16/L

2015. szept. 29. 20:38
 6/11 anonim ***** válasza:

Persze, én például ilyen fiú vagyok, a hosszú haj nem is igazán tetszik a lányokon, eddig szinte az összes csaj aki tetszett, fiús, rövid hajú volt. Mondjuk az is igaz, hogy magamon kívül nem ismerek más fiút akinek ez bejönne, a baráti körömben is mindig mondják, hogy nem tudják elképzelni sem, hogy mi tetszik nekem az ilyen lányokban :D Nekem például pont ez fog meg a legtöbben, hogy különlegesek. Nem baj, ha fekete ruhákat hordasz, és az sem ha ilyen a hajad... pont, hogy ettől vagy egyéniség :)

18/F

2015. szept. 29. 20:45
 7/11 anonim ***** válasza:
A felnyírt haj nem tetszik, ez mínusz pont, viszont az, hogy szereted az animéket, az plusz pont.
2015. szept. 29. 20:46
 8/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!:) Utolsó: Igen, rendszeresen vagy leszbikusnak néznek vagy fiúnak. :D De most egy kis reményt adtál, köszi:) ;)
2015. szept. 29. 20:46
 9/11 A kérdező kommentje:
*nem az utolsónak hanem az #5-nek
2015. szept. 29. 20:47
 10/11 anonim ***** válasza:
Amúgy tényleg, az igaz amit írtak, általában az ilyen rövidebb haj a vékony lányoknál áll jól, ezt aláírom. Na meg az is sokat számít, hogy csak 1-2 emberrel barátkozol. Úgy elég nehéz ismerkedni, mert lehetsz modell kinézetű is, ha nem jársz el bulikba, vagy legalább szabadidős programokra, akkor alig van esély arra, hogy találsz valakit. Nekem is tetszik 1-2 ilyen tomboy a suliban akiket nagyon szívesen megismernék, de se bulikban, se szakkörökön nem látni őket, csak nagyon néha a folyosón, ahogy mennek át másik terembe, de az meg nyilván nem túl jó alkalom ismerkedésre... tehát így hagyom is őket. Lehet, hogy te is tetszel épp valakinek, csak nem tudja hogyan közelítsen meg.
2015. szept. 29. 21:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!