Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiús lány vagyok, még kellhetek valakinek?
Sziasztok! A fiús lány lényegében abban merül ki, hogy fekete, lenge ruhákat hordok és két oldalt+hátul fel van nyírva a hajam+van benne egy kis fekete. Leginkább egy-két emberrel barátkozom, szóval nem bővelkedek barátokban. A kérdés az lenne, hogy vajon felnyírt hajjal is kelhetek-e az ellenkező nemnek?
Leginkább fiúk válaszát várom, de tapasztalt lányokét is megköszönném!
#egyanimefan
Úgy vettem észre, hogy a vékony lányoknak áll jól ez a stílus.
Amúgy 2 verzió van: Vagy rohadt jól nézel ki és pont emiatt az extrém stílusod miatt jössz be a srácoknak.
Vagy az ellenkezője.
Nekem mondjuk tetszik.
hohohohó :DD te vagy az én emberem! Ne aggódj én tomboy vagyok mégis találtam magamnak barátot az ellenkező nemben:) Ő úgy szeret ahogy vagyok és szerintem téged is meg fog találni az a srác akinek nem a hétköznapi lányok tetszenek. :) Igaz minket elég gyakran néznek melegnek de ez nem számít :D nemtudom te mennyire nézel ki fiúnak, hát én 2. éve járok a gimibe de még mindíg van aki megkérdezi hogy fiú vagyok e vagy lány :'D
Remélem segítettem valamennyire :)
16/L
Persze, én például ilyen fiú vagyok, a hosszú haj nem is igazán tetszik a lányokon, eddig szinte az összes csaj aki tetszett, fiús, rövid hajú volt. Mondjuk az is igaz, hogy magamon kívül nem ismerek más fiút akinek ez bejönne, a baráti körömben is mindig mondják, hogy nem tudják elképzelni sem, hogy mi tetszik nekem az ilyen lányokban :D Nekem például pont ez fog meg a legtöbben, hogy különlegesek. Nem baj, ha fekete ruhákat hordasz, és az sem ha ilyen a hajad... pont, hogy ettől vagy egyéniség :)
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!