Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hülyeség valakire évekig várni?
Figyelt kérdés
Évekig várni valakire, akivel se veled se nélküled játékot játszik az ember, egyáltalán nem éri meg? Úgy, hogy közben egyik félnek sincs a másik miatt párja, még sincsenek együtt.2015. szept. 27. 20:37
1/6 anonim válasza:
ismerős a helyzet.. szóval tudom miről beszélsz
Ész szerint gondolva hülyeség és csak a saját idődet b*szod el de amúgy szép dolog kutya szintű hűséget mutatni a másik felé csak ez nem az a világ ahol értékelik... szóval még mindig hülyeség..
De hát nem tud mit csinálni az ember előbb v utóbb úgyis belássa
2/6 anonim válasza:
Ha van elég idejük. Csak az idő múlásával egyre kevesebb idő marad. Ezt művészfilmeken már feldolgozták.
4/6 anonim válasza:
Èn 4éven át vártam egy személyre mert annyira szerettem.Ő pedig csak jàtszott velem néha talàlkoztunk és olyankor is csak ki akart használni.Még jó hogy nem hagytam magam..
Aztàn annyi elvesztegetett idő után tanálkoztam életem szerelmével aki màig az életem értelme.Melette ismertem meg az igazi szerelmet.
A kérdésedre válaszolva nem biztos hogy megéri valakire vàrni.Azt valahogy érezni kell.Mindenképp gondold àt és az okot is hogy, miért.
5/6 Adelll válasza:
Szerintem fölösleges. Lehetne akár normális kapcsolata helyette. :/
6/6 anonim válasza:
Élsz mondjuk 75 évet, ebből még sokkal kevesebbet vagy fiatal. Szóval nem mondanám hogy megéri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!