Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hülyeség írnom egy fiúnak, hogy mennyire hiányzik?
Attól függ hogy milyen viszonyban vagy vele, illetve hogy mit szeretnél tőle.
Ha jó viszonyban vagytok, akkor szerintem nyugodtan írd meg neki.
Nagyon szeretem őt, azt hiszem. A nyáron ismertem meg. EGy esemény kapcsán több napig együtt voltunk.(mármint nem úgy.)
Facebookon csak egyszer írt, de akkor nagyon rendes volt. Utána én írtam neki egyszer, de eléggé lekoptatott. (mondjuk edzése volt) Nem tudom, hogy érdemes-e írnom.
Szerintem ne azzal indíts, hogy "Hiányzol!", mert a leírtak alapján azért nem tűnik ez olyan "bensőséges" dolognak (még). Inkább csak érdeklődj felőle, azzal is kimutatod, hogy te gondoltál rá és keresnéd a társaságát. Ha jól fog alakulni a beszélgetés, és épp úgy adódik, akkor picit később megírhatod neki, hogy amúgy azért írtál rá, mert hiányzott, és érdekelt, hogy mi van vele. Csak ha azzal indítasz, ki tudja, hátha megijed/nyomulásnak veszi vagy akármi. Bár te is ismered őt valamennyire, te tudod. :) De írni mindenképp írj valamit, legalább egy próbát megér, és akkor nem lesznek benned talányok. Ha meg leráz, akkor tudomásul kell sajnos venned, hogy ez van...
Sok sikert, szurkolok Neked/Nektek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!