Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt? Most mit akar?
A nyáron megismerkedtem egy fiúval, eléggé megszerettem. Messze lakunk egymástól, de úgy volt, hogy hétvégente találkozunk. Egyszer írta is, hogy lejön hozzánk és itt alszik. nagyon beleéltem magam az egészbe. Aztán egyszer csak nem írt többet. Amikor írtam neki lerázott. Nagyon elfoglalt, az tény. Sok edzése van. Egy hónapon keresztül nem beszéltünk semmit. Erre pár napja rám írt, hogy sajnálja, hogy ilyen volt, hogy nem írt, de bocsánatot szeretne kérni, meg, hogy mivel engesztelhetne ki. A válaszomba azt írtam, hogy nem értem, hogy miért kér pont MOST bocsánatot, magyarázza el. Tegnap látta az üzenetet, de nem reagált még rám. Nem értem.
(Remélem, hogy te nem olvasod ezt.)
Ha megint nem irt vissza szerintem semmit se akar, csak azert joban lenni, ha nincs mas valakivel beszelni.
Bocsi az ekezetekert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!