Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy fiú aki szerelmes belém és azt hiszi h en is?
En idot kertem hogy gondolkozhassak ezen de rajottem h en tenyleg nem erzek semmi o iranta. Vagyis kedves és meg soha nem mondott ilyen aranyos dolgokat nekem fiú... ezek nagyon jol esnek. (Egy suliba járunk. Ő 10.-es én 8.-os.) amúgy még együtt se vagyunk de ha talalkozunk fogja a kezem, ölelget, puszilgat kicsit soknak talalom es idegesitő. Holnap delutan egyutt bemegyunk a varosba es ugy tervezem elmondom neki h en nem erzek iranta semmit de o moziba szeretne menni. Nem tudom h mit kene csinalom. Megprobalni h menne e a dolog vagy mar most elmondani neki?
Legyszi segitsetek
hogy ne mondja csúnyát: butus vagy
mi a fenéért engeded ezeket egyáltalán ha nem akarod ezt? húzod az agyát aztán eldobod mint a rongyot
#1 vagyok továbbra is
ott cseszted el hogy engedted hogy úgy randizgassatok mint egy pár
mond el neki és kész, ennél már csak szarabb lesz úgy is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!