Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogy bókoljak neki?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy bókoljak neki?

Figyelt kérdés
Van egy osztájtársam aki tetszik elmondtam neki és elvileg kölcsönös. Már egy idejen nem alakul semmi hogy közeledjek felé esetleg csókoljam meg elég félén még nem tudom elhívni sehová mert ő is fél hogy ciki lesz mer nem lesz témán meg egy picit énis. Segítsetek légyszi!!! 13/F

2015. szept. 24. 21:45
 1/2 anonim ***** válasza:

Dicserd a hajat, az eszet a humorat. Batran mutasd ki a vonzalmad masok elott foleg a baratnoi elott had egye a tobbit a mereg. Aztan hivd el moziba, ott tuti lesz Mirol beszelni elotte ismerkedtek utanna meg lehet vitatni a filmet.

Hajra! :)

18/L

2015. szept. 25. 00:51
 2/2 anonim ***** válasza:
Hmm nem is gondoltam volna hogy a hajdicséret ilyen fontos lehet:D Szerintem inkább először azt dicsérd meg ami a legjobban tetszik benne, mert az megy át a legőszintébben. Beszélgess vele, sokat nézz a szemébe, mosolyogj, kíváncsiskodj, kérdezgess tőle egy csomót, szeretik a lányok ha ők lehetnek a középpontban, és hogy ilyen módon kényeztetik őket..:D Ha rád terelődik a téma, akkor nem azt mondom hogy rögtön tereld át és ne is válaszolj, de próbáld a lányra helyezni a hangsúlyt. Mert ez azt tükrözi, hogy melletted ő tényleg értékes(annak fogja magát érezni), mivel hogy róla beszéltek, érdekel téged ő, minden kis dolga:D Előbb utóbb mikor már egyre jobban megismeritek egymást mehet a mozi meg a lógás, attól függ mit szeret ő, és te ehhez hogyan tudsz alkalmazkodni.. Ha arra törekedsz teljes erődből mindig, hogy Ő érezze jól magát, és nem elsősorban te, akkor ő is ugyanerre fog törekedni, és így mindketten jól érzitek magatokat:D Erről szól az egész..
2015. szept. 25. 08:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!