Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szusy2 kérdése:
Nagyon tetszik egy fiu és olyan volt mintha neki is tetszettem volna. Valaki valami tipp?
Figyelt kérdés
Egy este tábortűznél egymás mellett feküdtünk folyton böködött és mosolygott rám aztán amikor nagyon fáztam átölelt és így aludtunk el.Már régóta tetszett és nem tudtam elhinni hogy ez megtörténhet..minden tökéletes vot.De vége lett.Ő amugy kollégista egy kicsit messzebb de a távolság nem nagy.Azóta persze nem jelentkezett de összefutottunk egy koncertet de csak köszönt és ennyi. Szerintetek csak benéztem hogy tetszem neki?Írjak rá?Ha igen akkor mit? Valaki segítsen lécci teljesen összetörtem.2015. szept. 24. 17:47
1/1 anonim válasza:
hello mizu? ha valaszol ird ezt/ja bocs nem neked akartam irni. ennyit irj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!