Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért gondolok rá ilyen sokat?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gondolok rá ilyen sokat?

Figyelt kérdés
Szóval úgy kezdődött h a barátnőm bemutatta a fiút elég jól el voltunk egymással mindig hátul maradtunk a társaságban és inkább egymással voltunk aztán facebookon rámírt és azóta minden éjjel hajnali 4-ig beszélgettüng meg kérdeztem tőle hogy tetszik e neki valaki aztán mondta hogy igen és állandóan a csajról dumált én pedig összetörtem teljesen csak sírtam és sírtam. Másnap éjjel be vallotam neki h tetszett nekem elég hosszú szövegben és letiltottam azért mert nem volt kedvem halgatni h én neki csak barát vagyok. Pár nap után fel oldottam facen és rám írt h nem érti az egészet meg h őt nem zavarja meg még azt is talizni akar velem de én azt mondtam h soha többet nem találkozhatunk mert le égettem magam. Szerintetek mit csináljak?

2015. szept. 23. 00:18
 1/2 anonim ***** válasza:

Nem lehet hogy o is kedvel teged? Miert bem adsz egy eselyt a dolognak? Nincs Baratnoje, jol elvagytok, az meg,hogy tetszik neki egy lany nem jelenti feltetlen,hogy vele Jon ossze. Nekem is tetszett mar fiu es nem Lett belole semmi hanem helyette egy uj fiu baratomba lettem szerelmes akivel hasonlo volt a felallas mint a te helyzetedben.

3,5 eve egyutt vagyunk es egy eV mulva koltozunk ossze :D Szerintem nem veszithetsz azzal ha talalkoztok :)

18/L

2015. szept. 23. 00:57
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszii a segítséget ^_^ :) már meg üzentem neki h talàlkozhatunk :)
2015. szept. 23. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!