Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolok rá minden nap sokat?
Figyelt kérdés
22 éves fiú vagyok. 3 éve vége már egy másfél éves kapcsolatomnak. Neki azóta már masik fiúja van, és látszólag nagyon boldog, én azonban mégis minden naogondolok rá és hiányzik, pedig voltak már kalandjaim azota.2015. szept. 22. 23:22
1/3 anonim válasza:
Azért mert neked még mindig tetszik és érzel iránta valamit, de próbálj vele kapcsolatba lépni
2/3 A kérdező kommentje:
Dehogy, barátja van én meg még nem gyurtam kinmagam és kocsim sincs
2015. szept. 23. 11:55
3/3 anonim válasza:
Ha egyszer együtt voltatok, akkor ki nem szarja le hogy van e kocsid meg izmod? -.-
Ha meg nem akarsz újra kapcsolatba lépni vele, akkor miről beszélünk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!