Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan flejtsem el teljes...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan flejtsem el teljes mértékben?

Figyelt kérdés

Mintha dühös lenne.mintha utálna.mintha undorodna tollem.a tekintete szigorú,és megvető.amint megpillant,motorjával a legsebesebb iramban tunik el a maga utan hagyott porfellegben.ahányszor meglátom a házunk előtt elmenni,ugyerzem meg kell allitanom es beszelnem kell vele.nemteszem.nemteszem mert megalazott es lajaratott a barátaim előtt....es mert valójában gyűlölöm.mindennel jobban gyűlölöm.rosszul leszek ha meglátom.a gyomrom görcsbe rándul ha arra gondolok,hogy hogyan beszelt rollam.hogyan beszelt rollam egy haromszavas poén miatt amit o komolyan vett.aztkivanom bárcsak soha többé ne találkoznék vele.nem akarom latni.soha tobbet.de ezt nemlehet.minen nap elmegy a házunk előtt.mintha szándékosan tenné.mintha bosszantani akarna ezzel.de ez nem valoszinu.ugyanis nagy esélyt látok ra,hogy eszre sem vette,hogy megbántott.

Ez arrol a fiúról szol akibe szerelmes vagyok.

O termeszetesen nem szerelmes belém.

Mivel az osztálytársam igy elegge joban vagyunk/voltunk de mar nem is beszelunk csak akkor ha én keresem a társaságát. Es ebből van elegem

Hogy mindig en keresem. Es meg nagyon sok minden.

De szeretem,igy nemtudok ra haragudni.

De most lett egy barátnője. Akit elegge szeret

Es igy meg az a pici esélyem is elveszett. Kezdek beleorulni ebbe az egészbe. Regen flortolt velem,voltal perverz beszélgetéseink es nagyon joban voltunk

Es ez egyik hétről a másikra megszűnt

Rettentően hianyzik.valahogy el kell felejtenem.muszaj.

Tudom hogy rengetek ilyen kerdes van mar eshogy unalmas mar ez a téma. De nekem erot adna ha irjatok :) bocsánat hogy szétszórt a szovegem es lehet nem is érhető teljesen de elvagyok keseredve nagyon es nemtudtam egy épkézláb szoveget irni

2015. szept. 22. 16:52
 1/2 anonim ***** válasza:

Na, igen, az utolsó mondataidban nagyon igazad van. Rengeteg ilyen kérdés van. :) De a legjobb, ha tényleg elfelejted, hiszen barátnője van, ezt jól látod.

Erre ugyanazt tudom írni, mint a másik válaszokban is hasonló kérdések esetén. Foglald el magad. Mindegy mivel, csak tereld el a gondolataid róla. Lehetőleg olyan dologgal, amit tényleg leköt, de fontos lehet, hogy beszéld ki magadból. A barátnő erre jó megoldás. És arra is, hogy lekösd magad. Menjetek valahova közösen, filmezz(etek), keress valamilyen programot, biztosan találsz. Sok sikert és kitartás! :)

2015. szept. 22. 17:06
 2/2 anonim ***** válasza:
Hát én sem tudok elfelejteni valakit! :( tudom hogy ezzel nem segítettem de így legalább tudod hogy nem csak te vagy szenvedő és aki beleőrül a szerelembe :(
2015. szept. 22. 17:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!