Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beparáztam az első csókomtól! Valaki segítene?
Figyelt kérdés
A barátommal mar régóta együtt vagyunk de meg csak 2-szer randiztunk es igazából még csak ölelés, kézfogás volt. De neki mar volt baratnoje, nekem meg meg nem volt baratom. Es o a multkor megakart csokolni de cikisen elhuztam a fejem. >< És a következő randinkon megfog csokolni. Es nem tudom hogy es mint csinaljam! Soha eletemben nem csokoloztam meg kerlek segitsetek hogyan kell! Azt mar mondtak hogy az elso csok az minfig rosszul sul el, meghogy ez osztonbol jon de en akkor is felek tole. Nagyon megkoszonnem ha segitenetek hogy kell :) 14/L2015. szept. 21. 20:27
1/8 anonim válasza:
Hany eves a pasid?
Ha te meg nem szeretnéd akkor használd a szádat es mond meg, hogy neked ez tul gyors
2/8 anonim válasza:
"Azt mar mondtak hogy az elso csok az minfig rosszul sul el"
Ki mondta ezt a baromságot?! Egy csók nem lehet rossz. Max. bele kell jönnöd.
Ezen nincs mit segíteni, csak hagyd, hogy megtörténjen.
3/8 anonim válasza:
Szia! Legközelebb semmiképpen se húzd el a fejed. :) Ha neki már volt barátnője, akkor nyilván csókolózott már, tehát hagyd, hogy ő irányítson a csók alatt. Ne szorítsd össze a szádat, tehát az ajkaid legyenek puhák és hagyd, hogy az ajkaival ráfogjon a tiédre. Ha érzed, hogy a nyelve az ajkadhoz ér, akkor nyisd ki kicsit a szádat, ha szeretnél nyelves csókot. Egyébként élvezd a pillanatot, "go with the flow", ne feszülj rá. Kellemes csókolózást!
6/8 A kérdező kommentje:
Meg semmi se mert mindkettonknek edzesek voltak ><
Majd talan jovoheten :)
2015. szept. 24. 19:42
7/8 A kérdező kommentje:
Meg mar nagyon ugy nez ki lassan vege is lesz, mert mostbis mosoly szunet van :/
2015. szept. 24. 19:43
8/8 anonim válasza:
Azért ha még szükséged lenne rá:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!