Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudnátok segíteni? (első szerelem)
Figyelt kérdés
Szóval az a helyzet, hogy megismerkedtem egy fiúval...és azóta teljesen máshogy érzem magam. Előtte nyugodtan éltem a kis életemet, most viszont magamra sem ismerek. Azt lesem, mikor elérhető Facebook-on, állandóan rá gondolok, és sokszor a sírás jön rám, annyira hiányzik. Néhány hete vettem a bátorságomat és ráírtam. Nagyon jól elbeszélgettünk, sokszor órákig, mindig volt új téma. Aztán most hétvégén találkoztunk, de élőben úgy éreztem, mintha mindketten nagyon zavarban lennénk. Mert bár jól elvoltunk, hiányzott a nagy beszélgetés, egyszerűen mindketten le voltunk fagyva. Miután elment, újra ráírtam, és persze megint jól elbeszélgettünk. És most nem tudom, hogy mi van. Lehet, hogy nem is tetszek neki? Mert pl. másokkal élőben elég jól eldumál, nem az a csendes személyiség. Vagy tetszem neki és ezért zavarban van? Fogalmam sincs, mit csináljak. A másik meg az, hogy többnyire én vagyok az, aki kezdeményezi a beszélgetést Facebook-on. Mi legyen a következő lépés? Mert ha biztosan tudnám, hogy mik az érzései, akkor szívesen találkoznék vele újra, de így félek, hogy csak lejáratom magam. Nem szeretnék nyomulni. Most is a sírás kerülget, mert bár nemrég találkoztunk, nagyon hiányzik. :(2015. szept. 6. 17:50
1/3 anonim válasza:
Szerintem nem járatod le magad . Én is visszahúzódóbb vagyok , mármint baráti társaságban nem , de lányoknál igen . Adj neki még pár löketet , hívd el , biztos csak zavarban van :)
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! :) De szerintetek nem gáz, hogy így loholok utána? Állandóan ráírok, elhívom, hogy találkozzunk... Úgy értem, nem kéne a fiúnak is beletennie azért a részét? Vagy úgy gondolja, hogy nem tetszik nekem?
2015. szept. 6. 18:05
3/3 anonim válasza:
Szerintem nem gáz, hogy loholsz utána, hisz nekem is volt hasonló helyzetem nem is egyszer, és mindig azt hittem, hogy csak azért beszélgetünk, mert én kezdeményezek,de aztán hagytam pár napot és már ő is kezdeményezett, meg elhivott találkozni.Próbáld ki, mert lehet hasznodra válhat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!