Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Unalmas vagyok?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Unalmas vagyok?

Figyelt kérdés

Tehát van egy fiú aki elmondta hogy szeret. Mondtam neki hogy majd még gondolkozok (mindegy ez nem fontos)

Mindegy szóval azóta mindennap beszélgetünk facebookon. De csak annyit hogy ""szia mizu? semmi ott? ""

És ez már kezd unalmassá válni.

Félek hogy rám fog unni. Szóval mit irjak neki hogy végre legyen egy közös témánk és ne kelljen mindig kinyögni az a " szia mizu-t ! "

Kérlek segitsetek nem tudom hogy mit tegyek mindig egy szóba beszélgetünk

pl.

-Szia mizu?

-Szia semmi ott?

-Semmi hogy vagy?

-Jól te?

-Énis

-Oké

ÉS EZ MINDENNAP KEZDŐDIK ELŐLRŐL ÉS KICSIT NAGYON KEZD UNALMAS LENNI... NEM AKAROM ELSZÚRNI !!!

S.O.S

2015. szept. 21. 20:21
 1/9 anonim ***** válasza:
Ennél jobban?
2015. szept. 21. 20:23
 2/9 anonim ***** válasza:

- Milyen volt a napod?

És akkor elmeséled neki, hogy tesi órán estél egy óriásit, vagy hogy kitaláltatok az egyik tanárotok előéletére egy vicces sztorit, stb. :D

2015. szept. 21. 20:25
 3/9 anonim ***** válasza:
79%
Mi lenne, ha élőben beszélgetnétek és nem fb-on?
2015. szept. 21. 20:26
 4/9 anonim ***** válasza:
Lépj ki a komfort zónádból és holnap ne azt ird, hogy jól vagyok, hanem mond el az igazat, mond el, hogy mi zajlik akkor éppen benned, min gondolkodsz, mit akarsz elérni. Csak légy őszinte, lehet, hogy nehéz és én se tenném meg ezt, de te nem én vagy szóval hajrá.
2015. szept. 21. 20:27
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

De csak hogy hasznos választ is adjak: Merj Már ÉLNI!

Menj, és élj próbálj ki új dolgokat. Sétálj egyet, szagolj meg egy virágot. Segíts egy idős néninek átkellni az úton. Csinálj már valamit!!! És akkor lez miről mesélned a srácnak.

Szia! Ma tök jó napom volt, kimentem sétállni, leultem egy padra és tök jó volt, mert sutott a nap, én meg olvastam egy könyvet. Alig tudtam letenni, de már kezdtem fázni, ezért elindultam hazafelé. A parkban levágtam az utat, és ott találtam egy szál virágot. Megszagoltam, és iszonyat büdös volt. De azért lefényképeztem, mert egyben gyönyörű is. Nézd, itt a kép. Te felismered? Holnap megyek a könyvtárba, és megnézem mi lehet ez, és holnap már erről fogok olvasni. A könyvtárból hazafele, meg találkoztam egy idős nénivel, aki szeretett volna átkelni az úton, de a sok bunkó autós nem állt meg neki a zebra előtt. Én megsajnáltam a szegény nénit, és ezért villantottam, és egyből közlekedési balesetet okoztam, így már nem tudtak tovább menni az autók, és a nénivel is át tudtunk kelni az úton. :) Holnam meg megyek meglátogatom szegény férfit, akinek fájdalmat okoztam, és kiengesztelem. :3 Amúgy köszi, nincs semmi.

Veled?

Ennyi! :D

22/F

2015. szept. 21. 20:31
 6/9 anonim ***** válasza:
Hany évesek vagytok?
2015. szept. 21. 20:41
 7/9 anonim ***** válasza:
Írd neki, hogy "ÉN IS SZERETLEK!!!"
2015. szept. 21. 23:01
 8/9 anonim válasza:
Jaaa azt mekkora cink lenne visszairna a veledre hogy semmi.
2015. szept. 21. 23:53
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ! aranyosak vagytok! :)
2015. szept. 22. 13:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!