Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek baj ha egy nálam...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek baj ha egy nálam 9 évvel idősebb fiúnak tetszem és nekem is Ő? 15L

Figyelt kérdés
Buliban ismerkedtűnk meg és fb on bejelöltük egymást, azóta minden anp rámír. Ma estére elhívott magához filmezni, nagyon tetszik nekem...

2015. szept. 21. 14:49
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
16:03 Te pedofil!te állat!
2015. szept. 21. 16:07
 12/13 anonim ***** válasza:
Jó kis kamu kérdés!
2015. szept. 21. 16:58
 13/13 anonim válasza:
15 évesen ekkora korkülönbséggel ne kezdj el nagyon "tetszik"-szinten ismerkedni. Van, hogy jól sül el, persze, de 15 évesen te korántsem vagy annyira tapasztalt szerintem, mint ő a plusz 9 évével, és nem arról van szó, hogy szűz vagy-e vagy sem. Facebookon akármit írhat neked, egyedül ne menj el hozzá, bármennyire is tetszik.
2015. szept. 24. 00:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!