Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Nagyon meg tudja sérteni egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon meg tudja sérteni egy fiú egoját ha visszautasítják?

Figyelt kérdés
Véletlen történt, és kedvelem a fiút, nem lenne ellenemre a társasága, de azt hiszi, hogy visszautasítottam. Mennyire bánthattam meg?

2015. szept. 20. 17:04
 1/10 anonim ***** válasza:
Szerintem senkinek sem eane jól egy visszautasítás:(
2015. szept. 20. 17:08
 2/10 anonim ***** válasza:
Esne*
2015. szept. 20. 17:09
 3/10 anonim ***** válasza:
attól függ
2015. szept. 20. 17:20
 4/10 anonim ***** válasza:
Az már mindegy mennyire bántottad meg, de ha tényleg visszautasításnak vette és te össze akarsz jönni vele, akkor valahogy tedd jóvá.
2015. szept. 20. 17:34
 5/10 anonim ***** válasza:

Személyfüggő.

Van, aki már másnap más lányt fűz és nem érdekli.

Van, aki hetek sza.rul érzi magát miatta.

2015. szept. 20. 18:59
 6/10 anonim ***** válasza:
hetekig*
2015. szept. 20. 19:00
 7/10 anonim ***** válasza:

"Lányok".

Annyi ilyen kérdés van,hogy: Imádom a fiút,őrülten szerelmes vagyok belé,aztán mikor meg akart csókolni pofonb*sztam,de megbántam és bármit megtennék érte úristen.

2015. szept. 20. 19:24
 8/10 A kérdező kommentje:
Kedves, drága 7-es, nem tudom milyen "Lányokat" ismersz, de az én esetem megrekedt a kommunikáció szintjén, és nem vagyok belé szerelmes, hiszen alig ismerem. És nem vagyok az a "bármit megtennék érte úristen" fajta. Csak, hogy letisztázzuk ;) de azért jót nevettem a kommenteden :D
2015. szept. 20. 20:33
 9/10 anonim ***** válasza:
Ugyan, egy visszautasítástól komoly ember még csak meg sem hátrál, nem hogy "összeomolna" vagy hasonló!?
2015. szept. 20. 20:35
 10/10 anonim ***** válasza:
Nalam ugy védekezett vissza hogy elmondott Mindennek. Mondjuk az egy szakítás volt. Es tudtam hogy nem is sterezlt azert szakitottam vele...
2015. szept. 20. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!