Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek hány éves kortól...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hány éves kortól "normális" egy kapcsolat? Többi lent.

Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok és van egy fiú, aki már nagyon régóta tetszik... és úgy érzem, már nem 'csak' tetszik. Ha kikerülök nyolcadikból, korai még egy barát? Előre is köszi a válaszokat! :)

2015. szept. 19. 00:26
 1/7 anonim válasza:

Mai világban nem..15 felett simán.

Kivéve ha a srác mondjuk 5 évvel idősebb.. Akkor nem nyerő.. (16/F)

2015. szept. 19. 01:13
 2/7 anonim ***** válasza:
Szerintem ennyi idősen már belefér,csak ne siessétek el a dolgokat! :)
2015. szept. 19. 08:11
 3/7 anonim ***** válasza:
9.osztalyban mar elkezdodnek ezek a dolgok. Ha ott kialakul egy kapcsolat az nem tul korai mar. Csak tenyleg ne rohanj, es ne akard mindenaron megtartani a fiut. Ilyenkor meg jonnek-mennek.
2015. szept. 19. 08:16
 4/7 hódipamela válasza:
14 - 1
2015. szept. 19. 12:28
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat :) Nem áll szándékomban sietni, azért is tettem fel itt ezt a kérdést, érdekelt a véleménye az embereknek.
2015. szept. 20. 16:42
 6/7 A kérdező kommentje:
És nem, nem 5 évvel idősebb a srác :D Egy idős velem.
2015. szept. 20. 16:42
 7/7 anonim válasza:
Őőőő... Hát én aszt nem tom mikortól de már a 4. Es osztálytársaimnak is van szerelme sőt még nekem is ... Ugyhogy nem késő... :-)
2015. okt. 13. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!