Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit csináljak most?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak most?

Figyelt kérdés

Van egy lány aki nagyon tetszik nekem de én neki nem teszek (ezt onnan tudom hogy amikor elhivtam azt mondta hogy nem akar randizni meg hogy nem akarja elrontani a barátságunkkat)

mit tegyek?

2015. szept. 18. 20:44
 1/3 anonim ***** válasza:
Döntsél....barátok maradtok. Vagy ha ez nem elég és már úgy sem lehet a tied akkor tovább sétálsz...
2015. szept. 18. 20:57
 2/3 anonim ***** válasza:
Pontosan. Ahogy az elso irja. Vagy ez, vagy az. Ami neked jobb. Itt nar csak te dontesz
2015. szept. 18. 21:44
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat és úgy döntöttem hogy barátok maradunk

mást úgyse tudnék csinálni mivel jóban van a többi barátommal és amikor elmegyünk valahova ő is jön

2015. szept. 19. 20:18

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!