Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért nem ír nekem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem ír nekem?

Figyelt kérdés
Van egy fiú, aki nagyon tetszik, de mindig én írok rá. Általában nagyon jól elbeszélgetünk, sokszor órákig, és ő nagyon érdeklődő. Aztán miután vége szakad a beszélgetésnek, mindig várok egy ideig, hogy ő írjon rám legközelebb, de nem teszi. Aztán amikor egy-két nap múlva újra írok, megint kezdődik a nagy beszélgetés. Ezt már csak azért sem értem, mert egyszer meg is kérdezte, hogy miért vagyok olyan ritkán Facebook-on. De akkor miért nem ír ő? Nem akar zavarni? Vagy mi?

2015. szept. 17. 18:19
 1/3 anonim ***** válasza:
Kövi beszélgetés végén, írd le neki, hogy, most megyek.. ha gondolod írj majd nyugodtan, nem zavarna.:) Ha ír akkor minden f**za, ha meg nem akkor lehet csak nem akart lerázni, és elbeszélgetett veled.:D
2015. szept. 17. 18:26
 2/3 anonim ***** válasza:
Lehet hogy nem tudja hogy neked mikor van időd írni s nem akar zavarni
2015. szept. 17. 20:29
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem akar tőled semmit.
2015. szept. 18. 09:33

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!