Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam el neki az érzéseimet?
Elnézést a hosszú szövegért, előre is!
Minden azzal kezdődött kb.: 3 hónappal ez előtt, hogy volt egy fiú ismerősöm akit 2 éve ismertem, és közel kerültünk egymáshoz.Van egy lány ismerősöm, aki régen nagyon fontos volt nekem, így be akartam mutatni a fiúnak, hátha jóban lesznek...Na, hát ebből az lett hogy a lány direkt tönkretette a kapcsolatunkat, és azóta nem is beszélek a fiúval, mert hazudott rólam neki, szörnyű fotókat mutatott neki és "mesélt" rólam neki.Ez volt nyár legelején.Teljesen össze voltam törve, akkoriban a fiú volt az egyetlen akivel beszéltem, mert az ismerőseim mindig eltűnnek nyáron.
Ezek az események kb 2 hét alatt forogtak le.
Következő héten, táborozni mentem 2 lány ismerősömmel, aholl megismertem egy nálam 1 évvel idősebb fiút, aki nagyon szimpatikus volt, és tetszett is.Később mind a ketten el kezdtünk érdeklődni a másik felé, az ismerőseinken keresztül, pl.: egyszer hallottam, hogy egy ismerősömet rólam kérdezi a buszon, sokszor rajtakaptuk a másikat azon hogy egymást nézzük a szemünk sarkából, vagy a másikat keressük, ilyenkor ha észrevettük egymást mindig elkaptuk a fejünket. :D Tábor végére, összebarátkoztunk, és onnantól kezdve máig tartjuk a kapcsolatot, és beleszerettem, úgy tűnik ő is viszonozza az érzelmeimet.Sötétebb napjaimon felvidít, amikor bántottak, azonnal kérdezte hogy ki volt az, stb.Többször is találkoztunk már kettesben, gyakran észrevettem, hogy amikor megnevettetett nézett miközben nevetek, és nem tudom pontosan hogy honnan, de lehetett tudni a nézéséből hogy tetszik neki hogy nevetek. Viszont ez a lány ismerősöm, aki tönkretette a 2 éves barátságomat, szagot fogott, és most azon van, hogy tönkretegye ezt is. Midnig felbukkan ott ahol nyilvánosan beszélünk, mindig fitogtatja milyen vicces, milyen profi játékokban (mind a 3-an- mármint én, a fiú, és ő is játtszunk "lövöldözős" fps játékokkal) stb, és felkeltette a fiú érdeklődését. A fiúnak elmeséltem azt, hogy mit csinált azzal a 2 éves barátsággal- majdnem kapcsolattal, és le is koptatta a lányt, az én pártomat fogta. Viszont a lány nem adja fel mai napig.Minden csoportba jelentkezik, ahova a fiú is, mindig elkezd játtszani azzal amivel a fiú is, ha éppen játtszik, stb.
El akarom mondani "szerelmemnek" (ha lehet ezt így hívni?) hogy érzek,mielőtt közénk állna komolyabban a lány, de túl félénk vagyok.
Mit tegyek?
(Kérek mindenkit senki ne írjon olyan kommenteket, hogy HÚ PISISEK, JÁTTSZOTOK VIDEÓJÁTÉKOKKAL, mert nem, nem vagyunk pisisek én 14/lány vagyok a crush-om meg 15/fiú.
Az hogy ezzel kapcsolódunk ki, az más tészta.
Köszönöm előre a válaszokat!
én 14 éves fiú vagyok énis játszok játékokkal na szóval térjünk a lényegre nem kell félénknek lenned mert ha az vagy akkor csak rosszabb lesz ezt tapasztalatból mondom nekem nem megy a tanulás amúgy 2-esek egyesek vannak csak de intelligens vagyok egyszerüen nem érdekel a fizika mert tudok olyan dolgokat amik ezeket felülírják majd írj privátba ha további segítségre van szükséged segítek neked ezzel a te példádat követve segítek magamnak is.
na szóval van egy olyan dolog hogy ezotéria lehet te nem hiszel benne de nézd meg nekem sokat segített és ne nézz hülyének a lány azért tette tönkre a kapcsolatotokat hogy rosszat okozzon márpedig ezt te is tudod na szóval te lány vagy a lányok a fiúkat rá tudják beszélni dolgokra beszélj a fiúval és még valami én nem szoktam ilyet csinálni de nem is mondom hogy tedd meg de ha azt akarod hogy a lány ne csináljon több baromságot csapj le neki egyet én nem vagyok verekedős típus soha senkit se bántottam még és engem se bántottak még. szerintem jó hosszú lesz ez a szöveg Ezotériát mutatom: Gondolj arra hogy a lánnyal rossz történik és ismételd de hidd is el akard is ez nem hülyeség ez az egyetlen út.ha egy fiú tönkre akarná tenni ami nekem hamarosan sikerül akkor én azzal megbeszélném a dolgot na mindegy hagyjuk a lényeget leírtam még majd mellékmondatokat írj privátba és ezt a fiúnak is mutasd meg ha nem probléma mert akkor megérti a gondodat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!